Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Νατάσα Καραμανλή: Πήγε στο Ηρώδειο και απόλαυσε τη Utopia του Κουρεντζή

«Κλασική» Νατάσα!

Φαν του διεθνούς φήμης Ελληνα μαέστρου Θεόδωρου Κουρεντζή είναι η Νατάσα Καραμανλή.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Για τον λόγο αυτό η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού βρέθηκε στην πρώτη θέση του Ηρωδείου, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, και απόλαυσε τη συναυλία του Θεόδωρου Κουρεντζή με το νέο ορχηστρικό του εγχείρημα με την ονομασία Utopia. Η Νατάσα παρακολούθησε τη συναυλία μαζί με τη φίλη της Νινέττα Βαφειά. Ούτε ο Κώστας Καραμανλής ούτε τα δίδυμα ήταν μαζί της.

H Νατάσα Καραμανλή και η Νινέττα Βαφειά

Ο διακεκριμένος Ελληνας μαέστρος διηύθυνε το διεθνές σύνολο Utopia που αποτελείται από κορυφαίους σολίστ του κόσμου, στην Τρίτη Συμφωνία του Μάλερ. Γραμμένη τα καλοκαίρια του 1895 και του 1896, η γιγάντια Τρίτη Συμφωνία (έξι μέρη με συνολική διάρκεια πάνω από 90 λεπτά) είναι ο μέγας ύμνος του Μάλερ στη φύση και στις στοιχειακές δυνάμεις των όντων, που αγωνίζονται να ενωθούν με τον Θεό.

Ο σταρ του πόντιουμ Θεόδωρος Κουρεντζής, που έχει ειδωλοποιηθεί σαν εκκεντρικός και πανκ στο κόσμο της κλασικής μουσικής, επέλεξε το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού για να παρουσιάσει το νέο του καλλιτεχνικό εγχείρημα, τη Utopia. Στη Νατάσα Καραμανλή αρέσει γιατί είναι χαρισματικός, αντισυμβατικός και έχει κερδίσει μια διακριτή θέση στο στερέωμα της κλασικής μουσικής με τις ιδιοφυείς εκτελέσεις του, οι οποίες πάντα προκαλούν έντονα συναισθήματα στο μουσικόφιλο κοινό. Για την παρουσία της στο Ηρώδειο η γιατρός Νατάσα Καραμανλή Παζαΐτη επέλεξε ένα παντελόνι σε μπεζ απόχρωση, το οποίο συνδύασε με λευκό σακάκι, μπλούζα σε λευκή απόχρωση και ψηλές πλατφόρμες.

Κομψότατη και χαμηλών τόνων, φωτογραφήθηκε με τη Νινέττα Βαφειά, χαμογέλασαν, χειροκρότησαν και χάρηκαν την κλασική εκτέλεση της Τρίτης Συμφωνίας του Μάλερ, υπό τον σπουδαίο Κουρεντζή.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα