Εκλογές 2023: Η νέα κουπ της Τζίμα, η συνταγή του Λαζάρου και τα πρωτοκλασάτα στελέχη των κομμάτων

Κυρίες, σεφ και ελίτ βουλευτές

Οι ψηφοφόροι ψήφισαν θάλασσα δαγκωτό και οι δημοσιογράφοι μοιράστηκαν άλλοι στις αμμουδιές κι άλλοι στα εκλογικά κέντρα! Με γραφικά και όλους τους τηλεστάρ δημοσιογράφους στην πρώτη γραμμή και καλεσμένους τα πρωτοκλασάτα ονόματα των βουλευτικών κομμάτων, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έδωσαν ακόμα μία φορά τη μάχη της ενημέρωσης με σκοπό -τι άλλο!- την πρωτιά στην τηλεθέαση.

Οι κυρίες που έκλεψαν τα βλέμματα ήταν αδιαμφισβήτητα η Σία Κοσιώνη με το πορτοκαλοφούξια σακάκι της, με γιακάδες, μάλιστα, σε λευκό, που έδενε τέλεια με το σπαστό ξανθό μαλλί της, αλλά και η Ράνια Τζίμα, που αποφάσισε να αλλάξει κουπ και ιντρίγκαρε… ξανά τις κομμώτριες αλλά και τις γυναίκες τηλεθεάτριες.

Σία Κοσιώνη

Η Ράνια Τζίμα έκανε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, αφού από ξανθιά έγινε καστανή. Φαίνεται ότι η παρουσιάστρια του Mega αγαπά να πειραματίζεται, αφού ανανέωσε ξανά το look της. Η δημοσιογράφος μείωσε αρκετά το μήκος των μαλλιών της και υιοθέτησε την τάση του 2023: το κοντό καρέ μαλλί! Το συγκεκριμένο hairlook θα λέγαμε ότι της χαρίζει ένα ιδιαίτερο στιλ, αν και το μακρύ καρέ ήταν πιο θηλυκό. Η newscaster του Mega επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο κοστούμι και εισέπραξε κοπλιμέντα από τους συμπαρουσιαστές της Νίκο Ευαγγελάτο και Γιάννη Πρετεντέρη.

Ράνια Τζίμα

Από τα ωραία της τηλεοπτικής εκλογικής βραδιάς ήταν σίγουρα η εμφάνιση του σεφ που τάισε τον Μπαράκ Ομπάμα, Λευτέρη Λαζάρου, στο πάνελ του Σκάι, ο οποίος μίλησε για την κρίση στην εστίαση, η παρουσία του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο εκλογικό πάνελ του ΑΝΤ1, που κατάφερε να κάνει τον Γρηγόρη Παπαδάκη και τον Νίκο Ευαγγελάτο να γελάσουν με την καρδιά τους, όταν εξέφρασε το παράπονο της εφορευτικής επιτροπής του εκλογικού κέντρου στα Βριλήσσια, όπου ψήφισε, επειδή δεν τους πήγαν να φάνε, κάτι που ο «Αρνι» θεώρησε απαράδεκτο, καθώς με την τροφή… έχει μια ευαισθησία.

Ο Αlpha και ο Αντώνης Σρόιτερ προτού ανακοινώσουν τα exit polls έδωσαν βήμα σε αγαπητούς ηθοποιούς, όπως ο Απόστολος Γκλέτσος, που σχολίαζε τις εκλογές του TikTok.

Με το που έπεσαν οι πρώτες κάρτες των exit polls, ο Αδωνις Γεωργιάδης άρχισε την κούρσα των εμφανίσεων από τον ΑΝΤ1 στο Open, ενώ τις πρώτες θέσεις στα τηλεοπτικά στούντιο έπιασαν πολιτικοί-βαρύ πυροβολικό, Αχτσιόλγου, Τσακαλώτος, Βορίδης, Κεφαλλογιάννη, ενώ η Λιάνα Κανέλλη παραλίγο να «πλακωθεί» στον αέρα με τον Νίκο Ευαγγελάτο, όταν της έκανε πλάκα για τις καρδούλες του κ. Κουτσούμπα.

Εφη Αχτσιόλγου

Ο Παναγιώτης Στάθης και ο Δημήτρης Καμπουράκης στο Open έκαναν τα πιο εύστοχα σχόλια για τους «Σπαρτιάτες», καθώς -όπως τόνισαν- πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, αφού δεν ξέραμε ούτε το πρόσωπο του αρχηγού τους, αν και το είδαμε κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Λιάνα Κανέλλη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.