Ο Στέφανος Κορκολής αποκάλυψε ότι ο πατέρας του «έφυγε» από ιατρικό λάθος

Κορκολής σκόνη και θρύψαλα

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Στέφανος Κορκολής, κάνοντας γνωστό για πρώτη φορά ότι ο πατέρας του πέθανε από ιατρικό λάθος!

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός υπήρξε άκρως εξομολογητικός, μιλώντας επίσης για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, από την οποία κατάφερε να βγει νικητής.

«Στον πατέρα μου θεωρώ ότι είπα τα πάντα πριν φύγει από τη ζωή. Αυτό που με στενοχώρησε ήταν ο τρόπος που “έφυγε”. Ο πατέρας μου “έφυγε” από λάθος διάγνωση, πρώτη φορά μιλάω γι’ αυτό, και αν και ξέρω πως δεν φταίω, μου έχει μείνει το αγκάθι. Δεν θέλησα να κινηθώ νομικά για τον θάνατο του πατέρα μου, από τη στιγμή που έχεις χάσει τον άνθρωπό σου, ό,τι και αν κάνεις μετά δεν έχει νόημα…» ανέφερε αρχικά ο Στέφανος Κορκολής, μιλώντας στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο και την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

«Ήταν ζόρικη εποχή»

«Την εποχή που βρέθηκα αντιμέτωπος με τον καρκίνο, οι άνθρωποι που μιλούσα ήταν η οικογένειά μου. Η μάχη μου με τον καρκίνο και όλη εκείνη η εποχή ήταν ζόρικη. Είναι αυτό που λες ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε σένα, έτσι την πάτησα. Ενώ είχα συμπτώματα που έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά, έβγαζα μόνος μου συμπεράσματα για να αποφύγω να πάω στον γιατρό. Θέλω να πω στους νέους ανθρώπους που μας ακούνε, μακριά από το τσιγάρο» σημείωσε ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης, στέλνοντας στη νεολαία ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.

«Την περίοδο που ήρθα αντιμέτωπος με τον καρκίνο πέταξα πολλά πράγματα τοξικά, όπως και τοξικούς ανθρώπους από δίπλα μου. Εκανα μια απίστευτη “οικονομία” στους ανθρώπους που θέλω να κρατήσω, πορεύομαι με αυτούς που έχω επιλέξει και με δικαιώνουν μέσα στα χρόνια. Πάντα υπάρχει μέσα μου η αγωνία τι μέλλει γενέσθαι, αν πω ότι δεν φοβάμαι, θα είναι ψέμα, φοβάμαι, δεν θα το έπαιζα θαρραλέος. Αυτό που μου έλεγε πάντα η μητέρα μου όσο βίωνα την περιπέτεια με τον καρκίνο ήταν ότι όλα θα πάνε καλά» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κορκολής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.