Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Με αυτό το παράπονο έφυγε η κόρη του Παντελή Ζερβού

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως η μοίρα έπαιξε ένα τόσο τραγικό παιχνίδι και η μητέρα μου δεν πρόλαβε να δει αυτό που ονειρευόταν»

Τραγικά παιχνίδια της μοίρας πίσω από τον θάνατο της κόρης του Παντελή Ζερβού, Ξένιας, που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 77 ετών, με τη δυσάρεστη είδηση να κάνει γνωστή στα social media ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας Σπύρος Μπιμπίλας.

Από το Νίκο Νικόλιζα

«Έφυγε από κοντά μας η αγαπημένη σεμνή συνάδελφος που την είχαμε απολαύσει σε τόσους ιδιαίτερους χαρακτηριστικούς ρόλους στο θέατρο. Η Ξένια Ζερβού, λατρευτή κόρη του σπουδαίου μας ηθοποιού Παντελή Ζερβού. Γεννημένη στις 3 Αυγούστου 1946, υπηρέτησε με πολλή αγάπη την τέχνη μας. Καλό ταξίδι, πάντα χαμογελαστή Ξένια μας… Από όλους εμάς συλλυπητήρια στην οικογένειά σου…».

Παντελής Ζερβός: Ο χαμός της κόρης του στα 12 της και η απόπειρα αυτοκτονίας

Το τραγικό, όμως, πίσω από τον θάνατό της είναι, όπως αποκαλύπτουμε σήμερα, πως η ίδια άφησε την τελευταία της πνοή λίγες ημέρες προτού δοθεί το όνομα του πατέρας τη και μεγάλου Έλληνα ηθοποιού σε θέατρο της γενέτειρας πόλης του, το Λουτράκι, κάτι που η ίδια περίμενε πώς και πώς!

Η κόρη της Μαρία, μιλώντας στην «Espresso», απαρηγόρητη, δεν μπορεί να πιστέψει τον απρόσμενο θάνατο της μητέρας της. «Η μητέρα μου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μέσα στο νοσοκομείο “Σωτηρία” στο οποίο νοσηλευόταν για έναν μήνα. Πήγαινε πολύ καλύτερα τις τελευταίες ημέρες με το αναπνευστικό της, αλλά τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε» λέει με πόνο ψυχής η πολυαγαπημένη της κόρη και εγγονή του τεράστιου Παντελή Ζερβού. «Μπήκε μέσα με κάποιο αναπνευστικό πρόβλημα, έγινε καλά και πιστεύαμε ότι θα βγει έξω και θα γυρίσει σπίτι μας.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, όμως, ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη. Μας παρακαλούσε να πεθάνει. “Αφήστε με να πεθάνω” μας έλεγε. Δεν άντεξε και πήγε να βρει τον παππού μου» λέει κομπιάζοντας από λυγμούς. Ωστόσο, το χειρότερο όλων σενάριο ήταν ότι την ημέρα που η πολυαγαπημένη κόρη του Παντελή Ζερβού, Ξένια, ξεψυχούσε, πολίτες από τον Δήμο Λουτρακίου, από που κατάγεται η οικογένεια Ζερβού, τους ανακοίνωναν ότι στις 4 Ιουλίου θα γίνει ονοματοδοσία ενός δημοτικού θεάτρου προς τιμήν του μεγάλου Ελληνα ηθοποιού.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως η μοίρα έπαιξε ένα τόσο τραγικό παιχνίδι και η μητέρα μου δεν πρόλαβε να δει αυτό που ονειρευόταν: να δοθεί στο όνομα του παππού μας ένα θέατρο προς τιμήν του. Έφυγε με αυτό το παράπονο, αν και οι άνθρωποι στο Λουτράκι έκαναν ό,τι μπορούσαν για να γίνει αυτό που έπρεπε προς τιμήν του» λέει συγκινημένη η Μαρία Ζερβού.

Σύμφωνα με την ίδια, η Ξένια Ζερβού είχε δώσει εντολή να αποτεφρωθεί, κάτι που σεβάστηκε η οικογένειά της. «Εχω εδώ δίπλα μου την τέφρα της μητέρας μου. Μιας υπέροχης μάνας και συζύγου, που πάτησε στα χνάρια του υπέροχου πατέρα της και παππού μας και δίδαξε στην κοινωνία ήθος και ταπεινότητα. Θα την ευγνωμονούμε για πάντα» καταλήγει συγκλονισμένη από τον απρόσμενο θάνατο της μητέρας της!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.