Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Στο νοσοκομείο η Σούπερ Κική: «Από χθες νοσηλεύομαι γιατί έκανα χειρουργείο»

Τι συνέβη στην γνωστή influencer

Η Super Κική, βρίσκετε στο νοσοκομείο, τι συνέβη στην γνωστή influencer;

Την είδηση γνωστοποίησε η ίδια μέσω μιας ιστορίας στο Instagram της και όπως ανέφερε έκανε μια επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει το λίπος από τη περιοχή των μηρών της.

«Από χθες είμαι νοσοκομείο γιατί έκανα χειρουργείο στα μπούτια να φύγει το λίπος. Καλά είμαι, βγαίνω σε λίγο, το χω κάνει τεκέ, όλα καλά». ανέφερε στην ανάρτηση της η γνωστή influencer.

«Γενικά, σε όλη μου τη ζωή παχαίνω και αδυνατίζω. Δεν έχω φτάσει ποτέ βέβαια σε πάρα πολλά κιλά αλλά, επειδή πάχαινα και αδυνάτιζα πάντα, και έχω και κληρονομικό από τη γιαγιά μου που έχει το ίδιο σώμα, είχα μαζέψει λίπος στους μηρούς σε ακραίο όμως βαθμό.

Όσο και να αδυνάτιζα, έχω φτάσει μέχρι και 50 κιλά, το σώμα μου έμενε ίδιο. Ακριβώς ίδιο όμως και ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό γιατί κατέβαλα μια προσπάθεια αλλά, έβλεπα πάντα το ίδιο πράγμα. Τα παντελόνια δεν άλλαζαν νούμερο. Στη μέση μπορεί να ήταν μεγάλα αλλά δεν ανέβαιναν πάνω από τους μηρούς. Έτσι πήρα την απόφαση και έκανα αυτό το πράγμα. Μιλάμε για τρελό κόψιμο. Έκοψαν αρκετό πράγμα οι άνθρωποι. Βγάλανε 2 λίτρα λίπος από τα πλαϊνά και κόψανε από το εσωτερικό» αποκάλυψε στο tlife η γνωστή influencer.

«Τώρα φοράω κορσέ. Δε πονάει τόσο πολύ, φαντάζομαι αργότερα θα πονέσω περισσότερο. Κυρίως δυσκολεύομαι στην τουαλέτα, δεν περπατάω. Για να είμαι ειλικρινής όμως, το περίμενα πολύ χειρότερο. Θα χρειαστεί να περάσει περίπου ένας μήνας για να θρέψει όλο το κομμάτι. Σε λίγη ώρα βγαίνω από το νοσοκομείο» είπε στο τέλος η Super Κική.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα