«Το μυστικό της πεταλούδας»: Ο Χριστόφορος παίρνει μήνυμα απ’ την Εύα να συναντηθούν

Η Χριστίνα δε θέλει να τον αφήσουν μόνο και αποφασίζουν να μείνουν εκεί το βράδυ

Ο Χριστόφορος περιμένει απάντηση απ’ την Εύα στο μήνυμα του, αλλά, αυτή δεν του απαντάει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Το μυστικό της πεταλούδας».

Ο Θέμης εκλιπαρεί την Εύα να μην πάει να τον συναντήσει, γιατί φοβάται πως θα της κάνει κακό. Ο Άρης με τη Χριστίνα περνάνε να τσεκάρουν τον Δώρο μετά το φαγητό στο σπίτι της Εύας και τον βρίσκουν να κοιμάται στον καναπέ μεθυσμένος. Η Χριστίνα δε θέλει να τον αφήσουν μόνο και αποφασίζουν να μείνουν εκεί το βράδυ.

Ο Φίλιππος λέει στην Ειρήνη τι έγινε και άφησε το Σώμα της Αστυνομίας, αλλά, η Ειρήνη αποκοιμιέται στον καναπέ. Η Σοφία που δεν τη βρίσκει σπίτι ανησυχεί και την παίρνει τηλέφωνο. Ακούει έκπληκτη τον Φίλιππο, που απαντάει.

Ο Στέφανος βρίσκει στο σπίτι την Αμάλα με τον Σταύρο. Του λένε πως ο πατέρας του Σταύρου άλλαξε γνώμη και τον αφήνει να μένει εκεί τα βράδια. Ο Στέφανος, όμως, νιώθει πως κάτι δεν πάει καλά. Την επομένη ο Χριστόφορος παίρνει μήνυμα απ’  την Εύα να συναντηθούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

Έφυγε από την Κεφαλονιά η μητέρα της Μυρτώς – Ψυχολογικά ράκος

Η οικογένεια της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή...

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αυτός είναι ο επίγειος παράδεισος του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο – Φωτογραφίες από το εξοχικό του

Τον επίγειο παράδεισό του έχει φτιάξει στην Τήνο ο Γιώργος Λιάγκας.

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Δείτε τον Μιχάλη Μανιάτη στο Κολωνάκι να περπατάει με μπαστούνι

Ο Μιχάλης Μανιάτης πέρα από σπουδαίος ηθοποιός αν και δεν σπούδασε ποτέ και υπήρξε και ωραίος άντρας.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.