Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Συγκλονιστικό φινάλε απόψε στον «Σασμό» – Νεκρός ο Φαρμάκης

Ο Νικηφόρος σκοτώνει τον Μαθιό;

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά απόψε στον «Σασμό»!

Τα γεγονότα τρέχουν και φέρνουν ανατροπές. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ένα βήμα πριν το συγκλονιστικό φινάλε. Μετά από τα όσα θα συμβούν, τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο!

Μια εικόνα, μια λέξη, μια τοποθεσία, ο κόσμος του Ευθύμη Φαρμάκη είναι γεμάτος αναμνήσεις. Ή για την ακρίβεια υπήρξε «στοιχειωμένος» από την ανάμνηση της συζύγου του, της Ρέας, της μοναδικής γυναίκας που είχε αγαπήσει στη ζωή του. Ζούσε με μοναδικό σκοπό να εκδικηθεί τον υπαίτιο για το χαμό της. Ακόμα και τώρα, έως το τέλος, τη Ρέα σκεφτόταν, η σκέψη της φώτιζε το σκοτάδι της ψυχής του. Κι όλες οι αποχρώσεις της σκιάς των γεγονότων μέσα του, εκείνη έδειχναν.

Σε αυτή την αγαπημένη «σκιά» αναφέρεται το νέο τραγούδι του «Σασμού», «Η Σκιά» σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική  Νίκου Τερζή. «Ρίχνει η νύχτα τη σκιά της, σε φαντάστηκα. Χέρια που ήτανε δεμένα κομματιάστηκαν. Κερνάει ο θάνατος μαχαίρι και μας μέθυσε. Σκοτάδι μέρα μεσημέρι, μας ξεγέλασε» λένε οι στίχοι στο κουπλέ, όπου η μορφή της Ρέας κυριαρχεί. Και στο ρεφραίν επιβεβαιώνεται πως  ο έρωτας είναι άχρονος, το πένθος μπορεί να αποτελέσει κινητήριο δύναμη κι η εκδίκηση να γίνει μοναδικός σκοπός για να ζήσει κανείς: «Θα σ΄αγαπώ κι ας σκοτωθώ ό,τι μας δένει, μας χωρίζει, μας πονά. Θα σε μισώ κι ας λυτρωθώ ό,τι πληγώνει μας γιατρεύει μας γεννά».

«Η Σκιά», με ερμηνεύτρια τη Γεωργία Νταγάκη, δίνει συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το νέο τραγούδι θα ακουστεί ολόκληρο στο τελευταίο επεισόδιο  του «Σασμού» το οποίο προβάλλεται απόψε Πέμπτη 13/07 στις 21:00, από τον Alpha.

Με τη «Σκιά» συνεχίζεται ο φετινός κύκλος τραγουδιών της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» του Alpha. Προηγήθηκαν τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση,

«Τα θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, «Θνητοί θεοί» με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, «Κερί αναμμένο» με τη χαρακτηριστική, ιδιαίτερη κι αγαπημένη χροιά του Βασίλη Σκουλά, «Φιλάω σταυρό» με ερμηνευτές τον Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και τον Δημήτρη Μπάση,

«Ματωμένο δοξάρι» με ερμηνευτή τον Ηλία Παλιουδάκη, «Ανδρική καρδιά» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο  και «Ρωγμή» με ερμηνεύτρια τη Μυρτώ Βασιλείου που αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...




Μποζουκια Αθηνα