Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου, 2025

Η αισθαντική επανεκτέλεση της Γαλάνη που «ντύνει» το σίριαλ «Να με λες...

Σαράντα πέντε χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του «Θα...

Η Μαρία Κίτσου μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Να με...

Καλεσμένη της «Super Κατερίνα» και της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα μεσημέρι η Μαρία Κίτσου....

Τα make-up trends για το φθινόπωρο!

Καθώς μπαίνουμε στην εποχή των ζεστών χρωμάτων και των...

Παρηγοριά οι κόρες της

Στις δύο κόρες της βρήκε αποκούμπι η Νικόλ Κίντμαν...

Στιγμές πανικού για τον Σπύρο Φωκά και τη σύζυγό του που είδαν τις φλόγες να πλησιάζουν το σπίτι τους

Συγκλονίζουν τα λόγια της γυναίκας του χολιγουντιανού σταρ στην «Espresso», ο οποίος μπορεί να μετακινηθεί μόνο με ασθενοφόρο

Τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής του έζησαν ο χολιγουντιανός Έλληνας ηθοποιός Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν, οι οποίοι έβλεπαν από το σπίτι τους στο Καλαμάκι Κορινθίας τη φωτιά να πλησιάζει την περιοχή και τις φλόγες να τους απειλούν.

Από τον Νίκο Νικόλιζα

Έχοντας έτοιμα τα πράγματά τους μέσα σε μια βαλίτσα, η Λίλιαν Φωκά και ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός, ο οποίος αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας, για πολλές ώρες ήταν έτοιμοι να εκκενώσουν το σπίτι τους, έπειτα από το προειδοποιητικό σήμα που έστειλε η Πολιτική Προστασία.

«Εχουμε ετοιμάσει τα πράγματά μας και ο Θεός να βάλει το χέρι του» ήταν τα πρώτα λόγια της Λίλιαν Φωκά, η οποία, όπως μας είπε, έβλεπε από πολύ νωρίς τη φωτιά να κατακαίει την περιοχή Καλλιθέα Κορινθίας. Νωρίτερα, η ανάρτησή της στο facebook είχε προκαλέσει ανατριχίλα: «Παναγία μου, βοήθησέ μας!».

Ήταν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όταν η Πολιτική Προστασία του υπουργείου έδωσε σήμα να εκκενωθούν όλες οι περιοχές κοντά στους Αγίους Θεοδώρους. Με δάκρυα στα μάτια η Λίλιαν ετοίμασε τις βαλίτσες με τα απαραίτητα, έντυσε τον αγαπημένο της σύζυγο και μεγάλο ηθοποιό Σπύρο Φωκά και περίμενε τα νεότερα για την τεράστια πυρκαγιά που κατέκαψε μεγάλες εκτάσεις στο Λουτράκι Κορινθίας. Όπως είναι γνωστό, το ζευγάρι, εδώ και αρκετά χρόνια, μένει στην περιοχή σε ένα φτωχικό σπίτι, μέσα στο οποίο ο μεγάλος ηθοποιός έχει όλα του τα υπάρχοντα.

«Από το μπαλκόνι βλέπουμε πυκνούς καπνούς. Περιμένουμε το σήμα από την Αστυνομία ώστε να πάρουμε το ασθενοφόρο και να μας μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο Σπύρος πλέον δεν μπορεί να μετακινηθεί με κανένα άλλο μέσο» λέει με συγκίνηση η σύζυγός του στην «Espresso». «Τη νύχτα προβλέπεται εγώ να τη βγάλω στην πολυθρόνα για παν ενδεχόμενο κινδύνου και, όταν δούμε τα σκούρα, να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου να έρθουν να μας πάρουν.

Δυστυχώς, η κατάσταση εδώ είναι αποπνικτική» αναφέρει στην εφημερίδα η Λίλιαν, ενώ δεν κρύβει ότι πολλές φορές προσευχήθηκε για να μην πλησιάσουν οι φλόγες στο μοναδικό μικρό σπιτάκι που έχουν. «Αν γίνει κανένα κακό και καεί και αυτό, θα είμαστε επί ξύλου κρεμάμενοι» τονίζει.

spot_img
spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Καινούργιου: Η φουσκωμένη της κοιλίτσα πλέον δεν κρύβεται

Η Κατερίνα Καινούργιου διανύει όπως φαίνεται τους πρώτους μήνες...

Τρελά ερωτευμένη! Πάντα στο πλευρό της ο κατά 13 χρόνια νεότερος σύντροφός της

Η γνωστή κυρία της ελληνικής σόουμπιζ είναι τρελά ερωτευμένη

Τατιάνα Στεφανίδου: Εκτός πρίζας με παρασκήνιο

Hταν μόνο talk χωρίς power στην τηλεθέαση κι έτσι προτού ακόμα καλά καλά αρχίσει η νέα σεζόν η εκπομπή της Τατιάνας στον Σκάι ολοκληρώθηκε πρόωρα, μόλις έναν μήνα από την έναρξή της στον αέρα του σταθμού!

Σιωπηλός Γολγοθάς για την κόρη της Γεωργίας Βασιλειάδου

Σκιά του εαυτού της και καθηλωμένη στο κρεβάτι η Φωτεινή Αποστολίδη  έπειτα από την απώλεια της πολυαγαπημένης της θυγατέρας, Γεωργίας.