Σπύρος Φωκάς: Στη ΜΕΘ με έμφραγμα η σύζυγος του χολιγουντιανού ηθοποιού

Δράμα στο δράμα για τον Φωκά

Δράμα στο δράμα για τον μεγάλο μας ηθοποιό Σπύρο Φωκά, ο οποίος είναι κατάκοιτος και μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λουτράκι, πρέπει να αντιμετωπίσει με δύναμη ψυχής και το οξύ έμφραγμα που υπέστη η σύζυγός του Λίλιαν.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Δεν έχει τέλος ο γολγοθάς που ανεβαίνει ο χολιγουντιανός ηθοποιός Σπύρος Φωκάς, ο οποίος εδώ και μερικά χρόνια διαμένει σε ένα μικρό, φτωχικό σπίτι στο Καλαμάκι Κορινθίας. Τη Δευτέρα, με την έναρξη των πυρκαγιών, ο ίδιος μέσω της «Espresso» είχε απευθύνει έκκληση να μην καεί το σπίτι του, αφού οι φλόγες απειλούσαν όλη την περιοχή. Λίγες ώρες αργότερα μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Εκεί οι γιατροί έκαναν τα πάντα ώστε ο μεγάλος ηθοποιός και η σύζυγός του να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους. Ωστόσο λόγω της μεγάλης συγκινησιακής φόρτισης, του άγχους της πυρκαγιάς αλλά και της αγωνίας για την υγεία του Σπύρου Φωκά η σύζυγός του Λίλιαν υπέστη οξύ έμφραγμα. Αμέσως οι γιατροί τη μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου διαπιστώθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που υπέστη.

Πολύ άγχος

«Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν τόσο στον Σπύρο όσο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τους έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει ακόμα και η ζωή τους από το άγχος» μας λέει συγγενικό τους πρόσωπο, που βρίσκεται αυτή την ώρα δίπλα στο ζευγάρι.

Αν και η κατάσταση κρίθηκε κρίσιμη για τη Λίλιαν Φωκά και έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα, η ίδια ζήτησε να μείνει κοντά στον σύζυγό της, μια και δεν υπάρχει κάποιος άλλος που να μπορεί να τον φροντίσει. Ο ίδιος πάντως ο μεγάλος ηθοποιός δεν γνωρίζει ότι η σύζυγός του κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.