Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Πόλεμος ανάμεσα στην Καμπουρέλη και τον πρώην σύζυγό της με αφορμή τη νέα της σχέση

Κράμερ εναντίον Κράμερ!

Κράμερ εναντίον Κράμερ! Αυτό θυμίζει η σχέση της αισθητικού Τέτας Καμπουρέλη με τον πρώην σύζυγό της, τον θεατρικό παραγωγό και επιχειρηματία Βασίλη Γκουρούση. Τις πρώτες κοινές φωτογραφίες της πρώην συζύγου του Tέτας Καμπουρέλη με τον νέο της σύντροφο, τον δημοσιογράφο Δημήτρη Χαλκιά, κλήθηκε να σχολιάσει ο Βασίλης Γκουρούσης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», ο θεατρικός παραγωγός αναρωτήθηκε πώς γίνεται η αισθητικός να δηλώνει ευτυχισμένη, ενώ του τηλεφωνεί και του λέει ότι είναι δυστυχισμένη.

«Οταν ένας άνθρωπος λέει ότι είναι ευτυχισμένος, δεν παίρνει τηλέφωνο τον πρώην άνδρα του και του λέει ότι είμαι δυστυχισμένος. Καταλάβατε; Επειδή έχουμε τρία παιδιά και τρία εγγόνια, δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Ημασταν αγαπημένο ζευγάρι, τι πάει να πει αυτό; Μετά την περιπέτεια που πέρασα, οι άνθρωποι που έμειναν δίπλα μου είναι εκείνοι που με αγαπούν πραγματικά» κατέληξε ο Βασίλης Γκουρούσης στην κάμερα του Open και συνέχισε: «Αυτό, η νέα σχέση της Τέτας, είναι fake, το ψεύτικο εμένα δεν με αντιπροσωπεύει. Σας το λέω υπεύθυνα ότι είναι ψεύτικο όλο αυτό το πράγμα και θα… σκάσει. Να είναι ευτυχισμένοι βέβαια οι άνθρωποι, αλλά εμένα να με αφήσουν στην ησυχία μου. Είναι με τον άνθρωπό της, ας κάτσει εκεί που είναι. Το ζευγάρι μένει στο σπίτι του κυρίου κάπου στη Συγγρού, και όχι στην Καισαριανή».

H Τέτα Καμπουρέλη μέσα από γνωστό σάιτ έδωσε την απάντησή της στις δηλώσεις του πρώην συζύγου της: «Οπως έχω επανειλημμένα απαντήσει σε συναφείς ερωτήσεις, η μοναδική επικοινωνία που έχω με τον κύριο Γκουρούση είναι για κοινά περιουσιακά μας στοιχεία. Αν ήμουν ευτυχισμένη στον γάμο μου με τον κύριο Γκουρούση, δεν θα χώριζα. Αν ο ίδιος είναι δυστυχισμένος που είμαι ευτυχισμένη, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Είμαι σε σχέση με έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που με προσέχει και τον προσέχω. Οσον αφορά αυτό που είπε, πως μετά την περιπέτεια με τη φυλακή κατάλαβε ποιοι τον αγαπάνε… θα πω πως ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος! »

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».