Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ενοχλημένος ο Γιώργος Αμούτζας μετά από ερώτηση για την προσωπική του ζωή

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με...

O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα...

Κέλλυ Κελεκίδου: Η φωνή της έγινε σύμμαχος των πρωταγωνιστριών της «Vaginahood» σε...

To δικό της λιθαράκι στην τεράστια προσπάθεια, υπέρ οργανώσεων προστασίας γυναικών, που κάνει η ομάδα της παράστασης «Vaginahood», θέλησε να βάλει η Κέλλυ Κελεκίδου.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 1η Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν τόσο το καλύτερο για εσάς. Οταν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε… ελέφαντες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί. Επιστρατεύστε το θάρρος σας και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Σκεφθείτε λίγο και τα δικά σας λάθη, αλλάζοντας παράλληλα και τον τρόπο επικοινωνίας σας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν κάποιοι εμποδίζουν τα σχέδιά σας, κρατήστε το επίπεδό σας και φερθείτε ευγενικά. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας να σας στερήσει αυτά που θέλουν οι άλλοι να σας προσφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δεν θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Πλησιάστε περισσότερο τους συνεργάτες σας, ώστε να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς. Εξετάστε τις συνθήκες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται για να προετοιμάσετε το έδαφος για ό,τι ετοιμάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας. Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και περάστε σε καλύτερη φάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα ότι μπορείτε να δεχθείτε τις απαιτήσεις των άλλων. Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές σας συνήθειες, φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας θα σας κάνει υπεραισιόδοξους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγείτε κατά πολύ από τους ρυθμούς σας. Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε ό,τι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της σόουμπιζ

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.





Μποζουκια Αθηνα