Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 1η Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν τόσο το καλύτερο για εσάς. Οταν οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν, μην προσπαθείτε να αποδείξετε ότι δεν είστε… ελέφαντες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί. Επιστρατεύστε το θάρρος σας και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Σκεφθείτε λίγο και τα δικά σας λάθη, αλλάζοντας παράλληλα και τον τρόπο επικοινωνίας σας.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν κάποιοι εμποδίζουν τα σχέδιά σας, κρατήστε το επίπεδό σας και φερθείτε ευγενικά. Μην αφήσετε τον εγωισμό σας να σας στερήσει αυτά που θέλουν οι άλλοι να σας προσφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δεν θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Πλησιάστε περισσότερο τους συνεργάτες σας, ώστε να καταλάβετε τι θέλουν από εσάς. Εξετάστε τις συνθήκες και τις δυνατότητες που παρουσιάζονται για να προετοιμάσετε το έδαφος για ό,τι ετοιμάζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας. Ανακαλύψτε τα δημιουργικά σας ταλέντα και περάστε σε καλύτερη φάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα ότι μπορείτε να δεχθείτε τις απαιτήσεις των άλλων. Για να μην εγκαταλείψετε κάποιες καλές σας συνήθειες, φροντίστε να μην είστε συνέχεια απασχολημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υλοποιήστε κάποια παλιά σας σχέδια και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα. Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας θα σας κάνει υπεραισιόδοξους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγείτε κατά πολύ από τους ρυθμούς σας. Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι σταθερές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν μόνο αν ζητάτε συνέχεια περισσότερα. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, προκειμένου να κάνετε ό,τι σας αντιπροσωπεύει πραγματικά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...