Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Ελένη Χρονοπούλου για καταγγελία σε Γεωργούλη: «Ένιωσα ότι καταρρέει ο κόσμος μου»

Η Ελένη Χρονοπούλου έσπασε τη σιωπή της τέσσερις μήνες μετά την καταγγελία για τον Γεωργούλη

Έσπασε τη σιωπή της η δικηγόρος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου τέσσερις μήνες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης της από τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

Η Ελένη Χρονοπούλου, που είναι η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην προεδρία των Ευρωπαίων Σοσιαλδημοκρατών PES – Party of European Socialists, μίλησε στο περιοδικό «Marie Claire» για το πώς ένιωσε όταν αποκαλύφθηκε η υπόθεση κακοποίησής της.

«Ένιωσα ότι καταρρέει ο κόσμος και κανιβαλίζεται η προσωπικότητά μου, η προσωπική μου ζωή και η οικογένειά μου, για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. Οτι δεν μένει όρθιο τίποτα. Οταν εκτίθεσαι και βρίσκεσαι στο κέντρο της δημοσιότητας για λάθος λόγους, ειδικά δε όταν η ταυτότητά σου έχει διαρρεύσει παρανόμως, είναι πάντα δυσάρεστο» ανέφερε στη συνέντευξη, αποκαλύπτοντας ότι είχε σκεφτεί να παρατήσει την πολιτική.

«Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν να αφήσω την πολιτική, αλλά με κράτησαν ο Νίκος Ανδρουλάκης και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία με στήριξαν απόλυτα, επιμένοντας ότι δεν πρέπει να αφήσω αυτό το γεγονός να επηρεάσει τη μεγάλη εικόνα και τη συνέχεια της ζωής μου. Εκ των υστέρων συνειδητοποιώ πως είχαν δίκιο» πρόσθεσε. Πάντως, η Ελένη Χρονοπούλου απέφυγε να αναφερθεί επί της ουσίας της καταγγελίας της σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της επισημαίνει πως στοχοποιήθηκε γιατί είναι γυναίκα. «Λόγω της τεχνολογίας και του τρόπου που λειτουργεί το ευρύτερο σύστημα ανά πάσα ώρα κάποιος μπορεί να στοχοποιηθεί, άντρας ή γυναίκα. Η ένταση όμως και ο τρόπος με τον οποίο συμβαίνει σίγουρα με τις γυναίκες διαφέρουν.

Δεν αφορά μόνο μένα, είναι κλασικό παράδειγμα η γυναίκα να προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι έξυπνη, ότι ξέρει γράμματα, ότι δεν είναι ελέφαντας. Και όταν στοχοποιείται, στοχοποιείται κυρίως με σεξουαλικές αναφορές, αναφορές στη νοημοσύνη της και την εξωτερική της εμφάνιση» τονίζει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και συνεργάτιδα του Νίκου Ανδρουλάκη.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί



Μποζουκια Αθηνα