Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ζέτα Δούκα: Με μαύρο μπικίνι στην Αστυπάλαια μετά τον χωρισμό της

Οι πρώτες διακοπές μετά την είδηση για τον χωρισμό της

Η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς, όπως έγινε γνωστό προ ολίγον ημερών, χώρισαν έπειτα από δέκα χρόνια και την απόκτηση ενός παιδιού.

Με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά

Οι φήμες για τον χωρισμό τους, επιβεβαιώθηκαν όταν η γνωστή ηθοποιός παραβρέθηκε μόνη της στην Επίδαυρο στην παράσταση «Μήδεια» του Frank Castorf. Η Ζέτα Δούκα, έχει κρατήσει την σχέση της αλλά και τον χωρισμό της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η όμορφη ηθοποιός, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Αστυπάλαια και αρκετά συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφίες από το όμορφο νησί. Η τελευταία ανάρτηση της Ζέτας Δούκα ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη, αφού η γνωστή ηθοποιός καλωσόρισε τον Αύγουστο με ένα μαύρο μπικίνι στην παραλία να απολαμβάνει τον ήλιο.

Η γνωστή ηθοποιός, ανέβασε επίσης μια ιστορία στο Instagram για να ευχηθεί καλό μήνα κρατώντας μια μπίρα και λέγοντας στους διαδικτυακούς της φίλους: «Καλό μήνα είπαμε; (Να είναι ξεκούραστος και εμείς με μία μπύρα στο χέρι..)».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα