Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Αννα Φόνσου: Η εκκένωση της πολυκατοικίας όπου ζούσε επί μισό αιώνα την ανάγκασε σε εξεύρεση καινούργιας στέγης

Φόνσου σε νέο σπιτικό!

Μετακόμιση σε νέο σπίτι για την Αννα Φόνσου μετά την εκκένωση της πολυκατοικίας όπου ζούσε επί μισό αιώνα!

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρόεδρος του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» είχε κάνει γνωστό από τα μέσα Ιουλίου πως θα αναγκαζόταν να… ξεσπιτωθεί, αφού η πολυκατοικία επί της οδού Δημοκρίτου, στο Κολωνάκι, στην οποία διέμενε τα τελευταία 50 χρόνια, κρίθηκε από την Πολεοδομία ακατάλληλη και επικίνδυνη για τους ενοίκους της, έπειτα από σοβαρή υδραυλική βλάβη στο υπόγειό της, που προκάλεσε, δυστυχώς, ζημιά στα θεμέλια του κτιρίου.

Αννα Φόνσου

Οπως είχε αποκαλύψει η ίδια μέσα από τη σελίδα του «Σπιτιού του Ηθοποιού» στο facebook, έπρεπε να βρει άμεσα ένα σπίτι να μείνει, αφού στην πολυκατοικία όπου βρίσκεται το διαμέρισμά της έπρεπε να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες, μια και υπήρχε κίνδυνος ακόμη και να καταρρεύσει.

Μέχρι να βρεθεί ένα σπίτι προκειμένου να μετακομίσει προσωρινά, η Αννα Φόνσου είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή της να μείνει στο «Σπίτι του Ηθοποιού». Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά, αφού μέσα στο Σαββατοκύριακο επανήλθε με νέα ανάρτηση, ανακοινώνοντας πως βρήκε τελικά νέο σπίτι.

Η ίδια, μάλιστα, μοιράστηκε και φωτογραφίες από το εσωτερικό του νέου της σπιτιού, το οποίο αποκαλεί «Κουκλόσπιτο της Αννας». «Φίλοι μου, μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω…» έγραψε στη λεζάντα των άλμπουμ που κοινοποίησε.

Και συνέχισε: «Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Αννας – σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος. Ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα