Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ελένη Τσολάκη: Ποιοι θα είναι στο πάνελ της

Ωραία Ελένη με παρέα

Τρεις κύριοι και μια κυρία ετοιμάζονται να συμμαχήσουν τηλεοπτικά με την «ωραία Ελένη» του Open.

Οπως ήδη είχε γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, η Ελένη Τσολάκη αφήνει πίσω της το επιτυχημένο «Open Weekend» ώστε ν’ αναλάβει δράση στην «αρένα» της καθημερινής πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης. Τούτο αποφασίστηκε μετά την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το Open και την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» που παρουσίαζε επί δύο σεζόν προκειμένου να συνεργαστεί με τον ANT1 και, συγκεκριμένα, να κάνει εκεί πρωινή εκπομπή τα Σαββατοκύριακα.

Η Ελένη Τσολάκη, από την άλλη μεριά, ως δυνατό χαρτί του καναλιού της, κρίθηκε από τους ιθύνοντες η ιδανική για να καλύψει το κενό, «τρέχοντας» το νέο καθημερινό πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Οσο για τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν σε αυτό το φιλόδοξο τηλεοπτικό βήμα της, το οποίο αποτελεί και στοίχημα τόσο για την ίδια όσο και για το Open, οι πληροφορίες θέλουν το πάνελ της να έχει σχεδόν «κλειδώσει».

Σύμφωνα με πληροφορίες που έκανε γνωστές ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης, φαίνεται ότι έχουν συμφωνήσει με το κανάλι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Γεωργιάδης και η Μαίρη Αυγερινοπούλου, ενώ από το παλιό πάνελ της Ελένης Τσολάκη στο «Open Weekend» παραμένει ο Δημήτρης Μηλιόγλου.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι τα προαναφερθέντα πρόσωπα δεν έχουν υπογράψει ακόμη, ωστόσο βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Για την ιστορία, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος έμεινε εκτός τηλεόρασης φέτος, ενώ τις δύο προηγούμενες χρονιές συμμετείχε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν πέρυσι στο πρωινό της Φαίης Σκορδά, αλλά η επικείμενη μετακίνηση της τελευταίας στη μεσημεριανή ζώνη του Σκάι δεν θα του επέτρεπε να είναι συνεπής στα παράλληλα διευθυντικά καθήκοντά του στο περιοδικό «OK!».

Οσο για τη Μαίρη Αυγερινοπούλου, είναι γνωστή δημοσιογράφος με δικό της site, η οποία ασχολείται επίσης με την επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις, σε συνεργασία με την αδερφή της Γωγώ Αυγερινοπούλου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα