Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Μετά την απιστία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς ο 29χρονος Ασγκάρι λιγουρεύεται το «χρυσό» προγαμιαίο συμβόλαιο

Προβλέπει ότι το 29χρονο μοντέλο δεν έχει κανένα δικαίωμα στα έσοδα και στα περιουσιακά στοιχεία που είχε η Σπίαρς πριν από τον γάμο τους πέρυσι το καλοκαίρι

Μπροστά στο εφιαλτικό για εκείνον σενάριο να βρεθεί με «πενταροδεκάρες» ο Σαν Ασγκάρι πατάει πόδι με στόχο να τα κονομήσει μετά το διαζύγιο από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που προμηνύεται πολύκροτο.

Με το που έγινε γνωστό ότι ο 29χρονος Ασγκάρι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου ύστερα από μόλις έναν χρόνο γάμου ζητώντας από τη Σπίαρς να του πληρώνει διατροφή, άρχισαν να κυκλοφορούν έντονα φήμες ότι προηγήθηκε άγριος καβγάς μεταξύ τους, διότι η 41χρονη ποπ σταρ τον «κεράτωσε». Αμέσως μετά η Page Six αποκάλυψε ότι ο Ασγκάρι θέλει να ακυρώσει το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει και απειλεί τη Σπίαρς ότι σε αντίθετη περίπτωση θα βγάλει στη φόρα «εξαιρετικά ντροπιαστικές» πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή της.

Σειρά πήρε η «Daily Mail», αποκαλύπτοντας ότι η Σπίαρς έχει επιβάλει σκληρούς όρους στο προγαμιαίο συμβόλαιο για να μη βάλει χέρι ο Ασγκάρι στην περιουσία των 55.000.000 ευρώ που έχει χτίσει. Προβλέπει ότι το 29χρονο μοντέλο δεν έχει κανένα δικαίωμα στα έσοδα και στα περιουσιακά στοιχεία που είχε η Σπίαρς πριν από τον γάμο τους πέρυσι το καλοκαίρι.

Δεν μπορεί επίσης να διεκδικήσει χρήματα από τα έσοδα των τραγουδιών της, ενώ σε περίπτωση διαζυγίου προβλέπεται ότι θα λάβει 1.000.000 δολάρια (900.000 ευρώ) για κάθε χρόνο γάμου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Ασγκάρι έχει δικαίωμα να λάβει μόνο 450.000 ευρώ για τον έναν χρόνο που έμειναν παντρεμένοι.

Ενώ η οικογένεια της Σπίαρς εξέφραζε ανησυχίες για την ψυχική της υγεία λέγοντας ότι έχασε τον σύζυγό της που ήταν το μοναδικό «στήριγμά της», η τραγουδίστρια έσπευδε να προσλάβει την πανίσχυρη δικηγόρο των διασήμων Λόρα Γουάσερ, η οποία είχε αναλάβει τα διαζύγια των Τζόνι Ντεπ, Κιμ Καρντάσιαν, Κέβιν Κόστνερ και Τζο Μανγκανιέλο.

Στη συνέχεια έσπασε τη σιωπή της για το διαζύγιο με τον αλλοπρόσαλλο τρόπο με τον οποίο έχει συνηθίσει τους followers της στο Instagram τους τελευταίους μήνες. Δεν είπε κουβέντα για τον χωρισμό, πιθανώς για να δείξει ότι η ζωή της συνεχίζεται κανονικά, ενώ ανακοίνωσε ότι… θα αγοράσει νέο άλογο.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα