Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Γιώργος Αμούτζας: «Δεν είχα ποτέ τις πλάτες του πατέρα μου, έδινα πάντα το δικό μου αγώνα»

«Πιστεύω πάρα πολύ στην οικογένεια, στον έρωτα, στην αγάπη, θέλω όσο τίποτα να κάνω ένα παιδί»

Ο Γιώργος Αμούτζας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον πατέρα του και στο πόσο τον βοήθησε στην πορεία του.

«Κάθε καλλιτέχνης πρέπει να αναμετρηθεί με την τέχνη του, να δώσει τη δική του μάχη, να καταφέρει να καθιερωθεί με την αξία του και να αποδείξει τι αξίζει με τη δουλειά του. Ήταν πολύ εύκολο να με κρίνουν και να πουν «έχει πλάτες», αλλά εγώ δεν ήμουν ποτέ ο γιος του Δελλή, ήμουν ο Γιώργος Αμούτζας, που έδινα τον δικό μου αγώνα, που χειρουργημένος πήγαινα στο γύρισμα, έπαιζα παράσταση και με 40 πυρετό.

Δεν απαρνήθηκα ποτέ τον πατέρα μου. Αντιθέτως, έχουμε συνεργαστεί στα πάντα και δουλεύουμε παρέα και δημιουργούμε μαζί. Συνεχίζω αυτό που ξεκίνησε κι ακόμα είναι στο πλευρό μου με συμβουλές, αλλά έπρεπε κι εγώ να χαράξω τη δική μου πορεία».

Όσο για το αν είναι ερωτευμένος απάντησε στη realnews: «Δεν νιώθω ερωτευμένος αυτό το διάστημα. Πιστεύω πάρα πολύ στην οικογένεια, στον έρωτα, στην αγάπη, θέλω όσο τίποτα να κάνω ένα παιδί.

Όταν λείπεις από το σπίτι από τις 7:30 το πρωί και γυρίζεις στις 11 το βράδυ, το μόνο που θέλεις είναι να κοιμηθείς. Πρέπει να υπάρχει μέτρο και στη δουλειά και θα προσπαθήσω να φτιάξω ένα ωράριο που να σέβεται περισσότερο την προσωπική μου ζωή».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα