Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Αμόκ για Τζόκερ

Τακτικοί παίκτες και «πρωτάρηδες» ποντάρουν στην αποψινή κλήρωση για τα 17.000.000 € έπειτα από 15 τζακ ποτ

Πυρετός πονταρίσματος στο Τζόκερ από τακτικούς παίκτες, αλλά ακόμη και από ανθρώπους που δεν ξέρουν καν πώς συμπληρώνεται το δελτίο, καταγράφεται το τελευταίο τριήμερο στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ ανά τη χώρα. Οι ιδιοκτήτες τους έχουν βέβαια φροντίσει να ενημερώσουν (με χαρτιά κολλημένα στις τζαμαρίες κτλ) τον κόσμο για το αστρονομικό ποσό των 17.000.00 ευρώ που κληρώνει απόψε το Τζόκερ μετά τα 15 συνεχή τζακ ποτ. Στην τελευταία κλήρωση, την περασμένη Κυριακή, ο συνολικός αριθμός των στηλών που παίχτηκαν ξεπέρασε τα 30.000.000, ωστόσο σήμερα αναμένεται νέο ρεκόρ. Είναι ενδεικτικό ότι στη Θεσσαλονίκη υπήρξε παρέα δέκα φίλων που… επένδυσαν στη θεά Τύχη συνολικά 45.000 ευρώ, ελπίζοντας να πιάσουν τον μαγικό συνδυασμό «5+1» που θα τους κάνει εκατομμυριούχους!

«Ερχονται άνθρωποι κάθε ηλικίας που μπαίνουν στο κατάστημα πρώτη φορά και δεν γνωρίζουν ούτε να συμπληρώσουν τα δελτία» λέει ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Παγκράτι Κωνσταντίνος Δρανδάκης. «Οι Ελληνες ακόμη και στα τυχερά παιχνίδια είναι της τελευταίας στιγμής. Πολλοί παίζουν μέχρι και το κλείσιμο των μηχανών, μισή ώρα πριν από την κλήρωση» σχολιάζει ο Γιώργος Οικονόμου που διατηρεί πρακτορείο, επίσης στο Παγκράτι, προσθέτοντας «είναι σαχλαμάρες όσα ακούγονται περί “στημένων” κληρώσεων».

Πιθανότητες
423rqffg 1Οπως εξηγεί, τα τζακ ποτ είναι αναμενόμενα, καθώς η πιθανότητα να πιάσει κάποιος το Τζόκερ είναι μία στα 24.000.000, γεγονός που δικαιολογεί το ύψος των κερδών που διανέμει. «Παράλληλα, πολλοί περιορίζονται στο να συμπληρώνουν αριθμούς από το 1 έως το 31, όσες δηλαδή οι μέρες ενός ημερολογιακού μήνα, και αυτό διότι επιλέγουν αριθμούς επετείων, γενεθλίων ή άλλων σημαντικών ημερομηνιών, αφήνοντας έξω τους αριθμούς από το 32 έως το 45» λέει ο κ. Οικονόμου.

«Επαιξα τέσσερα δελτία των 2,50 ευρώ, για εμένα, τη σύζυγο και τα δύο παιδιά μας, οπότε αν κερδίσουμε, το ποσό θα μοιραστεί, αν και νομίζω ότι τόσα χρήματα είναι δύσκολο να ξοδευτούν» αναφέρει ο Κώστας Παππάς, «πρωτάρης» του Τζόκερ.

Κάτοικος του Εβρου «έξυσε» 170.000 ευρώ!

ΕΝΩ επικρατεί η πανελλήνια φρενίτιδα με το Τζόκερ, κάποιος αποφάσισε να «επενδύσει» σε άλλο τυχερό παιχνίδι, στο Σκρατς, κερδίζοντας τελικά 170.000 ευρώ! Πρόκειται για έναν κάτοικο του Εβρου, ο οποίος πρόσφατα αγόρασε ένα Σκρατς και ήδη χαίρεται τα κέρδη του! Μάλιστα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, πρόκειται για έναν νεαρό, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες έλεγαν πως ο νικητής κοίταζε και ξανακοίταζε άφωνος το Σκρατς που είχε αγοράσει και στη συνέχεια, ψύχραιμος και με χαμόγελο, πλησίασε τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...