Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Τα… συνολάκια του Αντώνη Λουδάρου!

Τα απρόοπτα και τα 22 φορέματα του Λουδάρου ως «Κυρία Επιθεώρηση»

Οχι ένα, όχι δύο, ούτε καν τρία, αλλά είκοσι δύο (!) φορέματα άλλαξε ο Αντώνης Λουδάρος στη σκηνή του Badminton προκειμένου να ενσαρκώσει με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την Κυρία Επιθεώρηση στο λαμπερό μιούζικαλ «Θα περάσει κι αυτό», σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού, που έκανε πρεμιέρα προχθές. Ωστόσο, τα εκτυφλωτικά κοστούμια του πρωταγωνιστή δεν ήταν ικανά να κρατήσουν μακριά το… κακό μάτι, αφού μετά τον σκηνοθέτη Βασίλη Παπαβασιλείου, που λιποθύμησε στην πρεμιέρα του «Ενας ήρωας με παντούφλες», ακολούθησαν και άλλα… έκτακτα περιστατικά!
vcw5g5ejh 1Στην προχθεσινή λαμπερή πρεμιέρα η Τάνια Τρύπη κατέρρευσε πάνω στη σκηνή την ώρα που ερμήνευε το τραγούδι «Σ’ αγαπώ» της αξέχαστης Τζένης Βάνου. Στην αρχή οι θεατές νόμισαν ότι αυτό ήταν μέρος της παράστασης, όταν όμως είδαν τους υπόλοιπους ηθοποιούς να σπεύδουν σε βοήθεια και άκουσαν τον Αντώνη Λουδάρο να ζητεί γιατρούς ανάμεσα στο κοινό, κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.
vcw5g5ejh 6Τελικά, η παράσταση διακόπηκε για μερικά λεπτά, η Τρύπη μεταφέρθηκε στο καμαρίνι της, την είδαν οι τρεις ειδικοί που έτυχε να παρακολουθούν το μιούζικαλ και λίγο αργότερα επέστρεψε στο πόστο της κανονικότατα. Τότε το κοινό τη χειροκρότησε θερμά, ώστε να της δώσει κουράγιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρωταγωνίστρια έχει συνήθως χαμηλή πίεση, με αποτέλεσμα λίγο η κούραση των ημερών, λίγο το άγχος της πρεμιέρας και η ολιγοφαγία της να τη ρίξουν στα… πατώματα.

Λιποθυμίες
vcw5g5ejh 3Ομως και ο συνοδός της Ζωζώς Σαπουντζάκη, ο κ. Πύρρος, λιποθύμησε στο φουαγέ του θεάτρου λόγω κούρασης. Ο γοητευτικός κύριος είναι ο άνθρωπος που στέκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό της show woman, με την οποία γνωρίστηκε πριν από αρκετά χρόνια, όταν εκείνη τράκαρε με το αυτοκίνητό της κι εκείνος εμφανίστηκε ως πραγματογνώμονας προκειμένου να εκτιμήσει τη ζημιά. Αυτή η συνάντηση έμελλε να είναι καθοριστική και για τους δύο, αφού από τότε διατηρούν μια τρυφερή σχέση, η οποία είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό, τη γνωρίζουν όμως πολύ καλά οι στενοί φίλοι της εντυπωσιακής Ζωζώς.

Η… κακοτυχία βέβαια στο θέατρο είχε ξεκινήσει από νωρίς, αφού ο Θάνος Καλλιώρας που παρακολούθησε την παράσταση (μαζί με πολλούς celebrities) τράκαρε με το αυτοκίνητό του προτού φτάσει στο θέατρο! Ολα όμως ξεχάστηκαν στο τέλος, αφού το μιούζικαλ συνεπήρε το κοινό. Οι θεατές επί τρεις ώρες απόλαυσαν την Κυρία Επιθεώρηση (Αντώνης Λουδάρος) και την κόρη της, τη Μετεπιθεώρηση (Μίρκα Παπακωνσταντίνου), να ξετυλίγουν την ιστορία του συγκεκριμένου θεατρικού είδους, από το 1967 και ύστερα. Μαζί τους στη σκηνή, εκτός από την Τάνια Τρύπη, ανέβηκαν οι Μιχάλης Μαρίνος, Μέμος Μπεγνής, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Μυριέλλα Κουρεντή, Βανέσα Αδαμοπούλου, Αντιγόνη Ψυχράμη, την ορχήστρα διευθύνει ο Γιώργος Κατσαρός, ενώ σε ρόλο guest star εμφανίζεται ο Φίλιππος Νικολάου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...