Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Γιάννα Σταυράκη για τον γιο της που έγινε μοναχός: «Αρχικά με φόβισε…...

Με αφορμή τη συμμετοχή της στη θεατρική παράσταση «Σκοτώνουν...

Ελένη Βουλγαράκη: Στη Λισαβόνα με τον Φώτη Ιωαννίδη

Τις τελευταίες εβδομάδες, η Ελένη Βουλγαράκη βρέθηκε στο επίκεντρο...

Σίσσυ Χρηστίδου κατά Λιάγκα για Τσιμτσιλή: «Το σιχαίνεται όλο αυτό»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της σχολίασαν σήμερα...

Ανατροπή με Συνατσάκη – Καινούργιου: «Δεν περιμένω τίποτα, είναι στον έβδομο μήνα...

Το βράδυ της Παρασκευής, η Μαίρη Συνατσάκη βρέθηκε καλεσμένη...

H υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και οι εις βάρος της καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις αθλητριών!

Γιατί άραγε ο υποψήφιος περιφερειάρχης που την έχει στον συνδυασμό του σιωπά ενοχικά;

Εχοντας μπει και επίσημα στην προεκλογική περίοδο των αυτοδιοικητικών εκλογών, όλοι οι υποψήφιοι για δημαρχίες και περιφέρειες ρίχνονται στη μάχη διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών τους! Αλλά και όσοι στελεχώνουν τους συνδυασμούς θα επιδοθούν σ’ έναν σκληρό αγώνα!

Κάποιοι δε μάλιστα έχοντας και γερές πλάτες, παρότι ο κρυφός (;) τους βίος, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», έχει έντονο παρασκήνιο ακόμη και με βαρύτατες καταγγελίες εις βάρος τους! Καταγγελίες που φτάνουν έως και για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και μάλιστα με τα θύματα να είναι του ιδίου φύλου!

Πρωταγωνίστρια των καταγγελιών είναι νυν περιφερειακή σύμβουλος, η οποία έπεσε πριν από μερικά χρόνια στα βαθιά της πολιτικής και δη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εχοντας διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο στον τομέα της, έχει φτιάξει ένα δημόσιο προφίλ «υπεράνω υποψίας»: Προτάσσει τις δράσεις για τη νεολαία, την ισότητα των δύο φύλων, την υποστήριξη συλλόγων ΑμεΑ, ακόμη και την προστασία των ζώων μέσω της εθελοντικής της δράσης σε ΜΚΟ.

Με αυτά τα «συστατικά» στο βιογραφικό της θα είναι και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό υποψήφιου περιφερειάρχη, ο οποίος μετά την «επεισοδιακή» ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ύστερα από παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και πιέσεις ευαγγελίζεται όπου σταθεί κι όπου βρεθεί (από ιδιωτικές συζητήσεις μέχρι και τηλεοπτικές παρουσίες) μια νέα εποχή στα αυτοδιοικητικά, ξεριζώνοντας τα κακώς κείμενα του προκατόχου του και κάνοντας ριζική ανανέωση στον συνδυασμό του.

Κάτι, όμως, που κάνει μόνο στα λόγια, γιατί στην περίπτωση της συγκεκριμένης υποψήφιας όχι μόνο κάνει τα στραβά μάτια, αλλά κλείνει και τα αυτιά του στις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος της. Κατηγορίες που αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις εις βάρος νεαρών αθλητριών! Ναι, καλά διαβάσατε! Η κυρία υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, μην μπορώντας να τιθασεύσει τις περίεργες ορμές της, μετατρέπεται σε σεξουαλικό αρπακτικό με θύματα νεαρές αθλήτριες – κάποιες εξ αυτών μάλιστα βρήκαν το θάρρος να την καταγγείλουν!

Θράσος

Παρά, όμως, τις καταγγελίες, εκείνη όχι μόνο δεν έδειξε να θορυβείται, αλλά με περίσσιο θράσος κατεβαίνει και πάλι στις αυτοδιοικητικές εκλογές! Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες ψιθυρίζουν και τον λόγο που η συγκεκριμένη κυρία είναι βαθιά ριζωμένη στην περιφέρεια και κανείς δεν την «ακουμπά»: Εχει τις πλάτες νεοδιαπλεκόμενου ολιγάρχη, ο οποίος ουσιαστικά την έχει επιβάλει παντού!

Ακόμη και στον συνδυασμό του υποψήφιου περιφερειάρχη, ο οποίος έσκυψε το κεφάλι και έκλεισε τα αυτιά στις βαρύτατες κατηγορίες, αποφασίζοντας να μην ξεριζώσει τη ρίζα του κακού και μένοντας στα λόγια τα ψεύτικα, τα μεγάλα «ταΐζοντας» κουτόχορτο όσους τον πίστεψαν ότι θα γυρίσει σελίδα στον χάρτη της μεγάλης περιφέρειας στην οποία κατεβαίνει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Αλέξανδρος Παρθένης: Το πρόβλημα υγείας και ο γάμος του

Ο Αλέξανδρος Παρθένης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του.