Χριστίνα Βραχάλη: Παρότι έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, θα κρατήσει το παιδί τους

Απόφαση ζωής για τη Βραχάλη

Στα σύννεφα η Χριστίνα Βραχάλη, καθώς η γνωστή αθλητικογράφος περιμένει τον Δεκέμβριο τον ερχομό του πρώτου της παιδιού!

Παρόλο που η ίδια και ο πατέρας του παιδιού έχουν πάρει χωριστούς δρόμους, η Βραχάλη, σύμφωνα με τη «Real Life», πήρε μία θαρραλέα απόφαση και είπε το «ναι» στην πιο γλυκιά αλλαγή στη ζωή της. Αν και που δεν είναι πια ζευγάρι, οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και είναι πανευτυχείς που θα γίνουν γονείς!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ελάχιστοι άνθρωποι από το περιβάλλον της Χριστίνας, όπως οι γονείς και η αδελφή της, η γνωστή στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη, γνώριζαν τα ευχάριστα και όλοι μαζί ανυπομονούν να υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειας!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Οριακά έχω προσωπική ζωή, έχω ξεχάσει πως είναι να με φλερτάρουν»

Απογοητευμένη δηλώνει η γνωστή ηθοποιός καθώς δεν τη φλερτάρουν όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.