Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Σασμός»: Η μέρα που θα ξημερώσει στην Άνω Ποριά θα ανατρέψει...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η αποκάλυψη στη Λεμονιά...

Το «όχι» της Καληφώνη στον Λιάγκα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δεν θέλει να βλέπει τον Γιώργο...

Το μονόπετρο του Δάντη στην Ασημίνα σε πτήση ελικοπτέρου στην Αμερική

Ενα διαμαντένιο μονόπετρο, δώρο του αγαπημένου της Χρήστου Δάντη,...

«Εμφύλιος» τέλος για την Αντζελα και την κόρη της Ολγα Κιουρτσάκη

Η Αντζελα Δημητρίου «τα ξαναβρήκε» με την κόρη της...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Νιώστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις σας και σημειώστε σημαντική πρόοδο σε επίπεδο σχέσεων. Συνδυάστε το χαμόγελο με την ευθύτητα στις συναλλαγές σας. Συνεχίστε να κάνετε οικονομίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα κάνετε κάποιες ανακατατάξεις και θα ωθηθείτε σε αναθεωρήσεις των φιλικών σας σχέσεων, που όμως θα είναι για δικό σας όφελος. Τα προβλήματα μπαίνουν στην άκρη και η ψυχολογία σας θα είναι καλή, ώστε να προχωρήσετε σε κατακτήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η φλόγα θα δυναμώσει ξανά, αλλά από εσάς εξαρτιόνται οι αποφάσεις που θα πάρετε. Κάντε καινούργιες γνωριμίες, που θα ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα, ενώ από αυτές θα αποκτήσετε καινούργιους, καλούς φίλους και επιτυχημένες συνεργασίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε και πρωτοτυπήστε ταυτόχρονα για να εντυπωσιάσετε τους πάντες με τη φινέτσα, το στιλ και πάνω απ’ όλα τον αέρα σας. Οι συζητήσεις και οι προτάσεις για καινούργιες συνεργασίες και συμφωνίες θα πέφτουν βροχή.

ΛΕΩΝ: Πειραματιστείτε με τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και μετά θέστε τους μακροχρόνιους στόχους σας, φροντίζοντας να συλλέγετε πληροφορίες για τα μελλοντικά σας εργασιακά ενδιαφέροντα. Ανανεώστε την γκαρνταρόμπα σας και βάλτε περισσότερο χρώμα στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκφραστείτε ελεύθερα προς τον σύντροφό σας, ενώ θα είναι διάχυτος ο ερωτισμός σας. Είναι πολύ πιθανό για κάποιους από εσάς να ξαναγεννηθεί ένας έρωτας που πιστεύατε ότι έχει τελειώσει.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε με πρακτικό μυαλό τι σας συμφέρει να κρατήσετε και τι όχι, γιατί ακόμα και αν δεν καταλήξετε σε κάποια συμφωνία, δεν είναι κακό μέσα από τις γνωριμίες που θα κάνετε να αναπτύξετε την κοινωνική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πιο ευνοϊκή μαζί σας δεν θα μπορούσε να είναι η τύχη απ’ ό,τι τώρα. Η εύνοια σε όλο της το μεγαλείο και σε όλους τους τομείς. Στηρίξτε το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε και κυρίως έχετε σταθερότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε έξυπνες στρατηγικές και δεν θα βγείτε χαμένοι. Κάντε μια καινούργια αρχή, αφιερώνοντας πιο πολύ χρόνο στον εαυτό σας και χτίστε τη ζωή σας πάνω σε βάσεις που στηρίζονται στην καθαρή γνώση της βαθύτερης αλήθειας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαιτήστε αυτά που πρέπει και θέλετε στον έρωτα, και αναζητήστε τις ισορροπίες στη ζωή σας. Αναδιοργανωθείτε και αγγίξτε την ευτυχία για να ικανοποιηθούν όλες οι φαντασιώσεις και οι προσδοκίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προχωρήστε στη σχέση σας. Ηρθε ο καιρός να λάμψετε, να αναδειχθείτε, να βελτιώσετε την εικόνα σας και τις δημόσιες σχέσεις σας, αλλά να κάνετε και κάτι ουσιαστικό για τον έρωτα τώρα, που είναι ο κατάλληλος χρόνος.

ΙΧΘΥΕΣ: Δώστε και πάρτε αγάπη, χωρίς να κάνετε υποχωρήσεις και χωρίς να προδίδετε τον εαυτό σας. Οσοι είστε μόνοι, μη χάσετε την ευκαιρία να κυκλοφορήσετε και να κάνετε καινούργιες γνωριμίες για να χρωματίσετε τη διάθεσή σας και να γίνετε πιο ερωτικοί και σέξι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...