Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ατύχημα για τον Άκη Πετρετζίκη – Έπεσε από άλογο σε γυρίσματα και...

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε ατύχημα κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της εκπομπής του. Ο σεφ ενώ βρισκόταν πάνω στο άλογο εκείνο αιφνιδίασε και τον πέταξε κάτω τραυματίζοντάς τον. Ο ίδιος πόσταρε βίντεο με το ατύχημα και έγραψε δυο λόγια.

Η Σία Κοσιώνη επέστρεψε σπίτι: «Μετά από πολυήμερη νοσηλεία επέστρεψα, επιτέλους στην...

Η Σία Κοσιώνη εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται σπίτι...

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Πάρτι έκπληξη για τα 92α του γενέθλια

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος βγήκε για φαγητό με τη σύντροφό του, Τζένη Οικονόμου για να γιορτάσουν τα 92α γενέθλιά του και εκεί τον περίμενε μία έκπληξη.

Ο Άρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο μετά τον ακρωτηριασμό των δαχτύλων του

Ο Άρης Μουγκοπέτρος μετά το ατύχημα που είχε και του στοίχισε κάποια δάχτυλα από το ένα του χέρι έκανε επέμβαση και έβαλε πρόσθετα μέλη.

Ο Σταμάτης Γονίδης επιστρέφει με νέο single από τα παλιά

Πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο το έχει επανεκτελέσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, βάζοντας τη δική του ξεχωριστεί ερμηνευτική σφραγίδα σε αυτό

Ο Σταμάτης Γονίδης, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στην αθηναϊκή νύχτα, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανυπομονούν για τη στιγμή που θα τον δουν και πάλι πάνω στην πίστα να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του.

Ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής την εφετινή σεζόν θα ηγηθεί του σχήματος σε ένα από τα πιο ιστορικά νυχτερινά κέντρα των Αθηνών, που δεν είναι άλλο το «Can-Can». Λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών του σε αυτό το θρυλικό μαγαζί ο Σταμάτης Γονίδης κυκλοφορεί το νέο του single.

Πρόκειται για ένα τραγούδι το οποίο το έχει επανεκτελέσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, βάζοντας τη δική του ξεχωριστεί ερμηνευτική σφραγίδα σε αυτό. Ο λόγος για το τραγούδι «Έτσι πάντοτε λέω», το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1988 από τη φωνή του Δημήτρη Κοντολάζου και είναι σε μουσική του Τάκη Σούκα και σε στίχους του Βασίλη Παπαδόπουλου.

Με την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού ο Σταμάτης Γονίδης κατά κάποιον τρόπο νιώθει ότι επιστρέφει στις μουσικές ρίζες του.

Κι αυτό γιατί το «Έτσι πάντοτε λέω», ήταν ένα από τα τραγούδια που υπήρχαν στο ρεπορτόριό του στο ξεκίνημα της σπουδαίας καριέρας του και, όπως είναι φυσικό, το αγαπάει ιδιαίτερα. Κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».