«Ήμασταν κολλητές με τη Δήμητρα Βαμβακούση αλλά δεν με κάλεσε στον γάμο της»

«Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρα θέση»

Γνωστή κυρία της σόουμπιζ εξομολογήθηκε πως αν και κολλητή φίλης της Δήμητρας Βαμβακούση δεν πήρε ποτέ πρόσκληση για το γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου». Η γνωστή αθλήτρια, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην σχέση της με την Δήμητρα Βαμβακούση αλλά και για τον λόγο που δεν ήταν καλεσμένη στον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μετά από ερώτηση του δημοσιογράφου, για το αν την κάλεσε η Δήμητρα Βαμβακούση στον γάμο της, η Αφροδίτη Σκαφίδα απάντησε: «Δεν με έχει καλέσει στον γάμο της. Στο Survivor ήμασταν κολλητές, είχαμε πολύ καλές σχέσεις και ξέρω και το παρελθόν της. Σαν αθλήτρια και εκείνη με γνώριζε οπότε γνωριζόμασταν από πιο παλιά. Ο καθένας μπορεί να θέλει να ζήσει κάποιες στιγμές όπως τις αισθάνεται ο ίδιος. Δεν θα το κρίνω εγώ αυτό».

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Το ζεϊμπέκικο στο γάμο του που καταχειροκροτήθηκε

Στην συνέχεια, η γνωστή αθλήτρια αποκάλυψε τον λόγο που δεν έλαβε το προσκλητήριο: «Σαν άνθρωπος εγώ δεν είμαι έτσι. Θέλω να έχω ανθρώπους που αγαπάω και γνωρίζω δίπλα μου. Με τον Σπύρο (σ.σ. από το Survivor) έχουμε μιλήσει πολύ πριν βγάλει το τραγούδι του, γνώριζα την σχέση τους με την Δήμητρα από πριν. Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρα θέση και ούτε πρόκειται να πάρω θέση τώρα για το συγκεκριμένο κομμάτι και είναι ένα από τα γεγονότα τα οποία μου χρέωσε εμένα η Δήμητρα, ότι δηλαδή δεν πήρα θέση.

Όταν έχεις όμως δύο φίλους, δεν μπορείς να είσαι μόνο στη μία πλευρά. Θα πρέπει να κρατήσεις μια ουδέτερη στάση και αυτό κράτησα. Η Δήμητρα θεώρησε ότι έπρεπε να πάρω θέση όσον αφορά το τραγούδι που έχει βγει, εγώ δεν ήθελα να πάρω και δεν πήρα. Θεωρώ πως είναι και οι δυο φίλοι μου και δεν θα το έκανα ποτέ ούτε για τον έναν ούτε για τον άλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο