Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει κοτόπουλο γλυκόξινο με ανανά!

Κοτόπουλο γλυκόξινο με ανανά έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος στην...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

«Σασμός»: Η Μαρίνα νιώθει, ακόμη μία φορά, προδομένη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Γιώργος...

Οι Socrates έχασαν κι άλλο «παιδί» τους

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στους λάτρεις της ελληνικής...

Δωμάτια με… θέα, πάνω στα σύννεφα

Ξενάγηση στο χλιδάτο ξενοδοχείο «Aman Tokyo»

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ επέλεξε ένα από τα ξενοδοχεία της για να κάνει τον γάμο του, στη Βενετία. Από τα resorts που έχει ανά τον κόσμο περνούν οι πιο πλούσιοι και διάσημοι, ενώ έχει παρουσία και στη χώρα μας. Τώρα η αλυσίδα ξενοδοχείων Aman διαλέγει τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου για το πρώτο city hotel της, που θα ανοίξει τις πύλες του λίγο πριν από τα Χριστούγεννα στο Τόκιο.
Το πολυτελές και υπερσύγχρονης αισθητικής «Aman Tokyo» θα καταλαμβάνει τους τελευταίους έξι ορόφους του περίφημου Otemachi Tower. Ο πύργος αυτός είναι ένα από τα πιο ψηλά κτίρια της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Είναι ένας ουρανοξύστης 38 ορόφων με ύψος 200 μέτρα. Το ξενοδοχείο εκτείνεται από τον 33ο όροφο μέχρι και το ρετιρέ. Παρά το υψόμετρο, το φινετσάτο κατάλυμα διαθέτει κήπο, πισίνα, αλλά και κάθε άνεση που θα απολάμβανε ένας πελάτης σε πιο… γήινο ξενοδοχείο!

f4 0

Το «Aman Tokyo» έχει 84 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων και αυτών με προδιαγραφές σουίτας. Ολα έχουν πανοραμική θέα προς τους κήπους του αυτοκρατορικού παλατιού αλλά και προς το περίφημο όρος Φούτζι. Στον 33ο όροφο, τον όροφο υποδοχής δηλαδή όπου βρίσκεται το Lounge by Aman, τα παράθυρα εκτείνονται από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι, σχηματίζοντας έτσι  έναν γυάλινο τοίχο. Εκεί βρίσκεται και το The Restaurant by Aman, αλλά και το μπαρ. Οσο για τον κήπο του ξενοδοχείου, χαρακτηρίζεται από τους δημιουργούς του ως ησυχαστήριο. Αυτό ήθελαν να καταφέρουν και δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Η πράσινη όαση βρίσκεται σε τόσο μεγάλο υψόμετρο ώστε να επικρατεί απόλυτη γαλήνη.

Ηρεμία

Το Aman Spa και η εκπληκτική, θερμαινόμενη πισίνα του συμπληρώνουν το παζλ της πολυτέλειας και της ηρεμίας που μπορεί κάποιος να αναζητεί μέσα στο Τόκιο, μία από τις πιο πολύβουες πρωτεύουσες του κόσμου.

f2 1

Η θέση του ξενοδοχείου είναι εξαιρετική γιατί δίνει τη δυνατότητα στους ενοίκους, οι οποίοι συνήθως ταξιδεύουν στο Τόκιο για δουλειές, να κινηθούν σε κοντινές αποστάσεις από το ξενοδοχείο, μια και βρίσκεται στην πιο εμπορική περιοχή της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Στην αρχιτεκτονική και τη διακόσμησή του υπάρχουν στοιχεία από την ιαπωνική παράδοση, εξευγενισμένα και παντρεμένα όμως με μοντέρνα στοιχεία. Η υπογραφή του σχεδιασμού του ανήκει στην ομάδα αρχιτεκτόνων Kerry Hill Architects, οι οποίοι έχουν επιβλέψει τα έξι από τα 27 ξενοδοχεία της αλυσίδας Aman. Στόχος τους είναι ο χώρος να αποπνέει στους ενοίκους αρμονία. Κεντρικά στοιχεία της όλης μελέτης είναι το παιχνίδι με το φως και η χρήση υλικών που είναι άμεσα συνυφασμένα με το τοπικό χρώμα κάθε χώρας, στην οποία εκτείνεται η αυτοκρατορία των ξενοδοχείων Aman.

f1 1

Μαίρη Κοντολούρη

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...