Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Χώρισε ο γιος της Μενεγάκη! Τίτλοι τέλους για Άγγελο Λάτσιο και Γαία Μερκούρη

Tράβηξαν χωριστούς δρόμους

Αγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη έβαλαν τέλος στη σχέση τους έχοντας κλείσει δύο χρόνια από τη στιγμή που ο ένας έπεσε στην αγκαλιά του άλλου!

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, παρότι το καλοκαίρι το πέρασαν μαζί στα Αχλα της Ανδρου, μια και ο 21χρονος γιος της παρουσιάστριας εργαζόταν στην ξενοδοχειακή μονάδα του Μάκη Παντζόπουλου, με το που έσκασαν οι καταιγίδες ήρθαν και οι μπόρες στο love story τους και έτσι, παρόλο που συνεχίζουν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στο Instagram, τράβηξαν χωριστούς δρόμους!

Η γνωριμία τους, που είχε τον ενθουσιασμό και την ορμή της νιότης τους, ήρθε μέσω κοινών γνωστών και σιγά σιγά τα δυο παιδιά ανέπτυξαν αισθήματα, όμως και στην περίπτωσή τους το παραμύθι έληξε άδοξα! Η Γαία έχει αφοσιωθεί το τελευταίο διάστημα στη δουλειά της ως μοντέλο, ενώ ο Αγγελος το έχει ρίξει έξω διασκεδάζοντας με φίλους του.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα