Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Δημήτρης Στρέπκος: Ο Mr celebrity skin και τα τρία του «παιδιά»

Η συνεργασία του με τους δίδυμους του «Fame Story» Ντάνι και Βίκτορ, και την Απολλεών του «My Style Rocks»

Τι κοινό έχουν οι δίδυμοι του «Fame Story» Ντάνι και Βίκτορ με την παίκτρια του «My Style Rocks» Απολλεών; Κοινό παρελθόν στον χώρο της μόδας με τον ιδρυτή του brand Celebrity Skin Δημήτρη Στρέπκο. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής τούς θεωρεί και τους τρεις «παιδιά» του και μέσω της σημερινής «Espresso» κάνει ευοίωνες προβλέψεις για το μέλλον τους στην εγχώρια showbiz.

  • Από τον Ηλία Μαραβέγια

Ο Ντάνι και ο Βίκτορ λατρεύουν το TikTok, είναι djs, χορευτές, τραγουδιστές, αλλά έχουν υπάρξει και μοντέλα! Ο Δημήτρης Στρέπκος είχε συνεργαστεί με τα δύο αδέλφια σε ένα fashion show του πριν από μερικά χρόνια, αποκτώντας έπειτα και φιλική σχέση μαζί τους.

Ντάνι και Βίκτορ σε επίδειξη του Στρέπκου

«Γνωριστήκαμε πριν από περίπου 10 χρόνια σε ένα κλαμπ. Ηταν φίλοι ενός μοντέλου με το οποίο συνεργαζόμουν τότε. Ηρθαν και μου συστήθηκαν μόνοι τους λέγοντάς μου ότι τους άρεσε η δουλειά μου, ενώ με ρώτησαν αν έβλεπα κάτι σε εκείνους και τους είχε πει “ναι”!» αναφέρει στην «Espresso» ο Δημήτρης Στρέπκος.

Οι δίδυμοι Ντάνι και Βίκτορ

«Είχαν ένα γκρουπ τότε, τους Unique, και ξεκινήσαμε συνεργασία, μέχρι που περπάτησαν και στην πασαρέλα σε επίδειξή μου. Τους έχω χρησιμοποιήσει επίσης σε βιντεοκλίπ και editorial μόδας. Πέρα από συνεργάτες, γίναμε και φίλοι, γνώρισα την οικογένειά τους, πήγα στον γάμο της αδελφής τους, είναι πολύ καλά παιδιά. Οπως μου έχουν πει, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερο ρατσισμό, αφού μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Ο πατέρας τους είναι πάστορας και λειτουργεί στην Αθήνα. Μάλιστα, πιο παλιά ο Ντάνι και ο Βίκτορ παίζανε μουσικά όργανα στην ορχήστρα της εκκλησίας τους. Πάντοτε η μεγάλη τους αγάπη ήταν η μουσική» σημειώνει ο σχεδιαστής.

H Απολλεών, από την άλλη μεριά, βρέθηκε στο «My Style Rocks» από τη Θεσσαλονίκη, είναι παντρεμένη με τον πρωταθλητή του taekwondo Στέφανο Κωνσταντινίδη και έχουν έναν γιο πέντε χρονών.

Η Απολλεών στο «My Style Rocks»

Συγκλονιστικά ντυμένη

Η Αθηνά Αουρσαλίδου, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έχει εργαστεί στον χώρο των πωλήσεων αλλά και ως αεροσυνοδός, ενώ από το 2018 έχει τη δική της μπουτίκ με ρούχα στη Θεσσαλονίκη. «Την Απολλεών τη γνώρισα στο ελληνικό Fashion Week, ήρθε και μου μίλησε η ίδια, μου είπε: “Κύριε Στρέπκο, σας θαυμάζω!” Ηταν συγκλονιστικά ντυμένη και της λέω: “Σ’ αγαπώ!” Αρχίσαμε να μιλάμε, να παίρνει ρούχα μου για διάφορα events και, όταν αποφάσισε να πάει στο “My Style Rocks”, με ρώτησε αν θα μπορούσε να πάρει κάποια κομμάτια μου. Ετσι ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας» αναφέρει ο Δημήτρης Στρέπκος σχετικά με τη συμμετέχουσα στο reality μόδας.

Δημήτρης Στρέπκος και Απολλεών

«Δεν της κάνω εγώ styling, η Απολλεών στιλιζάρει μόνη της τον εαυτό της. Τα φτιάχνει μόνη της όλα αυτά τα στιλ που παρουσιάζει καθημερινά, γι’ αυτό έχει ξεχωρίσει. Είναι fashion icon, αγαπάει πολύ τη μόδα και κάνει πράγματα. Τα πηγαίνει πολύ καλά στο show και πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει κιόλας. Μου θυμίζει την παλιά μου φίλη, την Ολγα Κοτλίδα, που κέρδισε πέρυσι» καταλήγει ο designer.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα