Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Πένθος για τον Γιώργο Μαυρίδη

«Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα»

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Μαυρίδης καθώς εδώ και λίγες ώρες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Ο παρουσιαστής έγραψε δυο λόγια στο instagram για να τον αποχαιρετήσει. «30 χρόνια πριν σταμάτησα να παίζω ποδόσφαιρο για να μην σου κάνω το χατίρι, ήξερα ότι ήταν η καψούρα σου να με δεις ποδοσφαιριστή και μένα η αντίδραση μου για αυτά που έζησα. Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι 30 χρόνια μετά θα σου το έκανα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα σκύλιαζα να κερδίσω για σένα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παρακαλούσα να ήσουν εδώ να με δεις.

Γιώργος Μαυρίδης

Ελπίζω να με καμάρωσες από εκεί ψηλά και ας ήταν αργά. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να ξαναβρεθούμε και να μου δώσεις αυτά που πάντα ήθελα σαν παιδί. Μακάρι σε μια άλλη ζωή να μπορέσεις να δεις τι έχασες από τον γιο σου και εγώ να ζήσω τον πατέρα μου. Καλό ταξίδι Πετράν, αφιερωμένη για σένα η σημερινή νίκη».

Οι δύο άντρες δεν είχαν σχέσεις για πολλά χρόνια και ο Γιώργος Μαυρίδης σε συνέντευξή του είχε πει: «Γεννήθηκα τον Ιούνιο του 1978, στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά. Μεγάλωσα με την μητέρα μου, την γιαγιά μου και την μεγαλύτερη αδελφή μου. Όλες οι οικογένειες έχουν προβλήματα. Άλλες μικρά. Άλλες μεγάλα. Ο μόνος λόγος που μιλάω για αυτό είναι γιατί είναι ωραίο να ξέρει ο άλλος από που ξεκινάς.

Παρότι ήταν πολύ δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια, η μάνα μου, μου έδωσε όσο αγάπη μπορούσε. Στα παλαιότερα χρόνια, όσο δύσκολα κι αν περνούσε μια γυναίκα, δεν ήταν εύκολο να χωρίσει. Μεγάλωσα με ένα πατέρα που μπαινόβγαινε στην φυλακή για πολιτικούς λόγους και έκανε τη ζωή της μητέρας μου δύσκολη. Αλλά θέλω να κρατάω πάντα τα καλά. Να προχωράω και να κοιτάω, πάντα, την καλή πλευρά. Εκείνες οι δυσκολίες με βοήθησαν να γίνω αυτός που είμαι σήμερα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.