Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου, 2026

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Κατάλαβα ότι πρέπει να ζητήσω βοήθεια από ψυχίατρο, όχι κάποιον...

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε το πόσο απαισιόδοξος είναι αλλά και για την καριέρα του.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στο γήπεδο – Τα χειροκροτήματα από τις κερκίδες!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αψηφώντας το κρύο πήγε στο γήπεδο....

Ο Μπραντ Πιτ έφτασε στην Ύδρα για τα γυρίσματα της νέας του...

Ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Ύδρα για τα γυρίσματα της νέας του ταινία «The riders».

«Survivor»: Η αποψινή ανακοίνωση «παγώνει» τις δύο ομάδες

Με επτά υποψηφιότητες και δύο ομάδες σε ρήξη, στο νέο επεισόδιο του Survivor, απόψε, Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στον ΣΚΑΪ, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Νέο ΛΟΤΤΟ: Κέρδη έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια στους μεγάλους νικητές σε κάθε κλήρωση

Μέσα στον Οκτώβριο 53 νικητές στη δεύτερη κατηγορία κέρδισαν από 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο

Το νέο ΛΟΤΤΟ,  που πλέον σε κάθε κλήρωση μοιράζει έως και 10.000 ευρώ τον μήνα για 10 χρόνια στους μεγάλους νικητές, έχει κερδίσει το ενδιαφέρον των παικτών στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Στη δεύτερη κατηγορία του ανανεωμένου ΛΟΤΤΟ, όπου τα κέρδη ανέρχονται σε 1.000 ευρώ κάθε μήνα για ένα χρόνο, έχουν αναδειχθεί ήδη 53 τυχεροί μέσα από τις πέντε πρώτες κληρώσεις του παιχνιδιού.

«Το ΛΟΤΤΟ έχει σχεδόν μονοπωλήσει τις συζητήσεις των πελατών στο κατάστημά μας. Ο κόσμος ζητά πληροφορίες για τις αλλαγές στο παιχνίδι και συμμετέχει στις κληρώσεις που πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Το… hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από το νέο ΛΟΤΤΟ είναι νομίζω δικαιολογημένο, αφού μπορεί κανείς να εισπράττει μέχρι και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για μια δεκαετία με τη σωστή πρόβλεψη 6 αριθμών», τονίζει η κα Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στου Ρέντη. 

Ελευθερία Χατζηγεωργίου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Φλέμινγκ 7, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη

Τα έπαθλα στις υπόλοιπες κατηγορίες 

Αναφορικά με τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες, η Χατζηγεωργίου εξηγεί: «Τα μικρότερα έπαθλα του νέου ΛΟΤΤΟ καταβάλλονται εφάπαξ. Με 4 σωστές προβλέψεις αριθμών οι παίκτες κερδίζουν 30  ευρώ, ενώ με 3 σωστούς αριθμούς κερδίζουν 2 ευρώ. Μάλιστα, για πρώτη φορά, όσοι προβλέπουν σωστά 2 αριθμούς κερδίζουν 1 ευρώ». 

Το νέο δελτίο

Η διαδικασία για τη συμπλήρωση του δελτίου στο ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ παραμένει ως έχει. «Η δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών, συνεχόμενων κληρώσεων, καθώς και συμμετοχής στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ, παραμένει στη διάθεση των παικτών. Επιπλέον μπορούν να σκανάρουν τα δελτία τους μέσα από το OPAP Store App και να συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», υπογραμμίζει η κα Χατζηγεωργίου. 

Τριπλή κλήρωση ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ την Κυριακή

Λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου 2023, η αυριανή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ θα μεταφερθεί  και θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 22:00, μαζί με την κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ και του ΠΡΟΤΟ. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι και μισή ώρα πριν την κλήρωση, ενώ έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στην Αττική με τη βοήθεια «Αϊ-Βασίλη» επιχειρηματία το πρώτο χωριό για ΑμεΑ

Μια είδηση που θα φέρει δάκρυα ανακούφισης σε χιλιάδες...

Τρελή κούρσα για τη μούσα των Χαΐνηδων

Μπορεί η ίδια να μη βγήκε από κάποιο «Καπηλειό»,...

Η κομψή κυρία έκανε βραδινή έξοδο με τον γιο της και γνωστό ηθοποιό

Ο γνωστός ηθοποιός έκανε βραδινή έξοδο με τη μητέρα του.

Σωτήρης Τζεβελέκος: Δε θα πιστέψετε πόσο χρονών είναι – Η καριέρα και ο γάμος με την Έφη Θεοδώρου

Ο Σωτήρης Τζεβελέκος καλεσμένος της εκπομπής «The 2night show» αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην απόφασή του να σταματήσει τη δουλειά.

Η Γωγώ Μπρέμπου με την αδελφή της για ψώνια – Υπήρξε πρώην σύντροφος του Παπακαλιάτη

Η Γωγώ Μπρέμπου βγήκε για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με την αδελφή της, Χριστίνα.

Καλογεροπούλου και Σβήγκος στον… ΟΠΕΚΕΠΕ

Η ηθοποιός Γιολάντα Καλογεροπούλου ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο με...

Διεγνώσθη με καρκίνο ο Νίκος Μέλλος – Η φωτό στο νοσοκομείο και το μήνυμα του ηθοποιού

Ο Νίκος Μέλλος, ο Άρης της σειράς «Η γη της ελιάς» έδωσε μάχη με τον καρκίνο και έκανε ένα ποστ με φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο.