Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Και δεύτερη καταγγελία εις βάρος του frontman των Aerosmith Στίβεν Τάιλερ

H αγωγή γυναίκας για όσα της έκανε ο τραγουδιστής σε ηλικία 17 ετών

Δεν έχουν τελειωμό οι μπελάδες για τον τραγουδιστή των Aerosmith, αφού άλλη μία καταγγελία για κακοποίηση από τον Στίβεν Τάιλερ για σεξουαλική κακοποίηση προστίθεται στη λίστα. Μια γυναίκα με το όνομα Ζαν Μπελίνο κατέθεσε αγωγή στο δικαστήριο εναντίον του ροκ σταρ για την κακοποίηση που υποστηρίζει πως υπέστη πριν από 50 χρόνια.

Ο Τζέφ Αντερσον, δικηγόρος του φερόμενου ως θύματος, είπε στο TMZ ότι αυτός και η πελάτισσά του αποφάσισαν πρόσφατα να καταθέσουν αγωγή κατά του Τάιλερ, σύμφωνα με τον νόμο της Νέας Υόρκης για τη βία λόγω φύλου, με την Μπελίνο να εκμεταλλεύεται έτσι τις αλλαγές σε νόμο που επηρεάζει την παραγραφή αδικημάτων. Η ίδια στην αγωγή της ισχυρίζεται ότι η επίθεση συνέβη στη Νέα Υόρκη το 1975, όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Τον Δεκέμβριο είχε προηγηθεί άλλη μία καταγγελία, με την Τζούλια Χόλκομπ να κατηγορεί τον Τάιλερ ότι έπεισε τη μητέρα της να του παραχωρήσει την κηδεμονία της όταν εκείνη ήταν 16 ετών, κάτι που, σύμφωνα με το «Rolling Stone», άνοιξε τον δρόμο για τη σεξουαλική σχέση τους από το 1973 έως το 1976! Η Χόλκομπ, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο δημοσίευμα, δεν κατονομάζει τον Τάιλερ στη μήνυση, αντ’ αυτού χρησιμοποιούνται ψευδώνυμα.

H Τζούλια Χόλκομπ ισχυρίζεται ότι ήταν «ανίκανη να αντισταθεί» στη «δύναμη, στη φήμη και την ουσιαστική οικονομική ικανότητα» του Τάιλερ, ενώ εκείνος την έπεισε για μια ρομαντική σχέση. Να σημειωθεί ότι και οι δύο γυναίκες έχουν τον ίδιο δικηγόρο και, όπως ανέφερε το TMZ, σκοπεύουν να πάνε ως μάρτυρες υπεράσπισης η μία στη δίκη της άλλης.

Οπως δήλωσε ο δικηγόρος, η Μπελίνο τον προσέγγισε εξαρχής για να του πει ότι ήταν πρόθυμη να καταθέσει για τη Χάλκομπ προκειμένου να τεκμηριώσει ένα μοτίβο της υποτιθέμενης βίαιης συμπεριφοράς του Τάιλερ. Πάντως οι πρώτες επιπτώσεις στην καριέρα του ροκ τραγουδιστή από τις αγωγές έχουν επηρεάσει τους Aerosmith, μια και υπάρχουν ακυρώσεις σε συναυλίες τους!

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα