Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Γνωστός δημοσιογράφος πρωινής εκπομπής αποχώρησε από μεγάλο κανάλι όταν παρενόχλησε συνάδελφό του

Ξανθιά «νάρκη» τίναξε παρουσιαστή

Σε ναρκοπέδιο για πασίγνωστο παρουσιαστή πρωινής ενημερωτικής εκπομπής μετατράπηκε το κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας στο οποίο εργαζόταν μέχρι πρότινος, με τον δημοσιογράφο-παρουσιαστή (ο οποίος στο παρελθόν είχε εμπλακεί και με ροζ σκάνδαλο με πολιτικές και όχι μόνο προεκτάσεις) να πέφτει σε ξανθιά «νάρκη» και να τινάζεται στον (επαγγελματικό) αέρα!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», η υπόθεση έχει πολύ παρασκήνιο και εκτυλίχθηκε εντός του καναλιού, με τον εν λόγω παρουσιαστή (κάποιοι τον λένε και «εξυπνάκια» και δεν έχουν άδικο, μια και συχνά από τον «αέρα» της εκπομπής το έπαιζε ξερόλας) να μην περιορίζεται στα τηλεοπτικά καθήκοντά του, αλλά να βάζει στο μάτι ξανθιά συνάδελφό του, με την ίδια, όπως λένε όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις εντός του σταθμού, να μην έχει δώσει ποτέ δικαιώματα.

Αυτό όμως δεν πτόησε τον ξεδιάντροπο παρουσιαστή-δημοσιογράφο, που σαν σεξουαλικό αρπακτικό δεν δίστασε να προβεί σε άγρια παρενόχληση εις βάρος της, μην προβλέποντας όμως το τι θα ακολουθούσε. Μετά την άγρια σεξουαλική παρενόχληση, η γυναίκα, παρά την ταραχή της, βρήκε το κουράγιο και ενημέρωσε απευθείας τη διεύθυνση προσωπικού για όσα επαίσχυντα συνέβησαν εις βάρος της. Τα αντανακλαστικά των υπευθύνων ήταν άμεσα, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. Με συνοπτικές διαδικασίες ο θύτης «εκτινάχθηκε» εκτός εκπομπής και καναλιού, με τον κρότο από την έκρηξη της «ξανθιάς» νάρκης να είναι για όσους γνώριζαν τι πραγματικά έχει συμβεί εκκωφαντικός!

Οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν λογάριασαν ούτε αν ο θύτης ήταν όνομα στην τηλεοπτική πιάτσα με προϊστορία στις πλάτες του ούτε αν θα υπήρχαν τυχόν κλυδωνισμοί στην εκπομπή μετά την αποπομπή του, η οποία προς τα έξω είχε τη μορφή ανακοίνωσης για άλλους λόγους και όχι για τους πραγματικούς. Προστάτεψαν το θύμα, όπως άλλωστε όφειλαν, και έδειξαν πως δεν ανέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορές που θα έβαζαν σε κίνδυνο το κύρος του καναλιού! Οσο για τον θύτη;

Ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από το στραπάτσο (ας πρόσεχε ο ξεδιάντροπος), ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των συναδέλφων του και του τηλεοπτικού κοινού αναφορικά με τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους αποτέλεσε παρελθόν από τον σταθμό.

niaros zevgari giannatouΚαι με τα αρρωστημένα μυαλά που κουβαλά, μάλλον θα αποτελεί παρελθόν για την τηλεόραση στο σύνολό της…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».