«Σασμός»: Η γιαγιά Ρηνιώ αποκαλύπτει μυστικά στον Παύλο για να πείσει την Καλλιόπη για την αθωότητά του

Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει ποιος του στέλνει τα απειλητικά μηνύματα

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στη σειράς «Σασμός».

Η απώλεια του παιδιού της συντρίβει τη Θοδώρα, που βλέπει τα όνειρά της να καταστρέφονται για ακόμη μια φορά. Το πένθος πέφτει βαρύ στο σπίτι των Αγγελάκηδων. Η Καλλιόπη και ο παπάς προσπαθούν να συνεφέρουν τη Βασιλική, αλλά εκείνη, μετά το χαμό του Νικηφόρου, μοιάζει να έχει μπει πια σε έναν κόσμο χωρίς επιστροφή.

Ο Αστέρης προσπαθεί να μάθει ποιος του στέλνει τα απειλητικά μηνύματα. Η Εύα και ο Αντρέας έρχονται όλο και πιο κοντά, διαμορφώνοντας σταδιακά μια ερωτική συμμαχία, από την οποία κανείς  από τους δύο δεν θα μπορέσει να λοξοδρομήσει.

Ο Παύλος και η γιαγιά συζητούν για τα όσα έμαθε η Καλλιόπη σχετικά με τη δολοφονία του Βασίλη.

Αποκαλύπτει στον Παύλο ότι μπορεί να σταματήσει την καταιγίδα που ξέσπασε, γιατί υπάρχουν κάποια μυστικά που γνωρίζει και ίσως ήλθε η ώρα να τα αποκαλύψει!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.