Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Η «Lady» και η… εκλεκτή παρέα της

Η «Lady» του ελληνικού πενταγράμμου Άντζελα Δημητρίου συναντιέται επί...

Η Καγιά κάνει το… φέσι μόδα στον Σκάι

Με αέρα από την Τουρκία το νέο ριάλιτι της...

Ο Μουτσινάς Σκάι… μύτη ξανά στην τηλεόραση

Στο... παρά πέντε φλερτάρει με τον Σκάι ο Νίκος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Είστε πραγματικά πολύ τυχεροί, αφού προτού ακόμη εκφράσετε τις επιθυμίες σας θα ικανοποιούνται. Από το να πληγώνετε συνέχεια το ταίρι σας, προτιμήστε να κάνετε εξόδους που αρέσουν και στους δύο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρειάζεται να δείτε τα πράγματα ανεπηρέαστοι και να αποφύγετε τα αρνητικά συναισθήματα. Η ανάγκη δημιουργίας νέων στρατηγικών ή ανανέωσης των παλιών θα φέρει στο μέλλον οικονομική ανάκαμψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διαλέξτε μέρος για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας. Ελέγξτε τα νεύρα σας για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, μια και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ικανοποιήστε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και η επαγγελματική απόδοσή σας θα φτάσει στο μάξιμουμ. Οι ευκαιρίες του εργασιακού χώρου σας σάς ξυπνούν την ανάγκη να ξεφύγετε από τα γνωστά και τα τετριμμένα.

ΛΕΩΝ: Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σε εσάς και στο περιβάλλον σας. Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανωθείτε και συντονιστείτε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή πολλά νέα σχέδια. Ερευνήστε τους όρους που θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας, χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι διακανονισμοί που θα κάνετε φροντίστε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να περάσει το δικό σας κάντε το με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων. Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε γι’ αυτήν. Σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες, ερευνήστε κάθε τους πτυχή προτού αποφασίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βγάλτε περισσότερο συναίσθημα και να είστε πιο συνεργάσιμοι για να πετύχετε στον εργασιακό χώρο σας. Μπορεί να είστε συναισθηματικά άτομα, αλλά η τετράγωνη λογική θα σας δείξει τι να ακολουθήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις καινούργιες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε. Κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στις καρδιές των άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα περιθώρια για ανάπτυξη σε πτυχές της ζωής σας που είχαν μείνει στάσιμες είναι πολλά. Τώρα θα αποδείξετε στους άλλους πόσο καλά μπορείτε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας. Κάντε καλύτερη την εικόνα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν θέλετε να είστε καλά, βρείτε τρόπους να καταπολεμήσετε το άγχος -που το έχετε κάνει δεύτερη φύση σας- και κρατηθείτε μακριά από εντάσεις του επαγγελματικού και του προσωπικού χώρου σας που θα ισοπεδώσουν την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διεύρυνση του κύκλου σας δεν αρκεί για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Επειδή υπάρχουν κι άλλες καταστάσεις, βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μην τα βλέπετε όλα μαύρα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Με χιούμορ απάντησε ο Κουτσόπουλος στις φήμες για χωρισμό από τη Μιχαλοπούλου

Ποιος χώρισε; Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πάντως όχι. Παρά τις...

Πού θα είναι του χρόνου η Τατιάνα Στεφανίδου;

Η ψυχαγωγία «έφαγε» την ενημέρωση στον Alpha. Οριστικό τέλος...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

«Δράκος» στα στενά της Σακελλαροπούλου – Η επίθεση το βράδυ της Παρασκευής σε 19χρονη!

Σοκ, ανατριχίλα και έντονο προβληματισμό προκαλεί η αποκάλυψη που...

Ο Λύρας και ο «άσχημος» Αυγουστίδης

Την παράσταση «Ο άσχημος» με τον Ορφέα Αυγουστίδη και...

«TV Queen»: Κοκλώνης με «φέσι» και «χαρέμι στούρνων»

Δεν περιμέναμε και πολλά 24ωρα για να μας επιβεβαιώσει...

Η εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, Φαίδρα, full in love με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Νίκα

Το «επιχειρείν» και η πολιτική… ερωτεύτηκαν στο L.A.! Η...