Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Τα 103α γενέθλια της ιστορικής εφημερίδας της Λάρισας, «Ελευθερία», με έναν ξεχωριστό...

Με μια εκδήλωση υψηλού συμβολισμού και έντονο αποτύπωμα ιστορικής...

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Εξομολόγηση Γιώτας Φέστα: «Το ότι εξαφανίστηκα από τη τηλεόραση είχε να κάνει με την προσωπική μου ζωή»

Η αποχή από την τηλεόραση, ο «Σασμός» και το «Ναυάγιο»

Η Γιώτα Φέστα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για την καριέρα, την απόρριψη του πατέρα της λόγω του επαγγέλματος της και για την αποχή της από την τηλεόραση. Ενώ αναφέρθηκε στο ρόλο της στο «Ναυάγιο» αλλά και στον «Σασμό».

«Πιο νέα κρατούσα μεγαλύτερο αρχείο. Δεν έχω δυστυχώς όλες τις ταινίες που θα ήθελαν να έχω. Έχω κάνει πολλές ταινίες μικρού μήκους. Όταν πέρασα στο Εθνικό, κάλεσαν το μπαμπά μου να του πουν πως πήρα υποτροφία και δεν ενδιαφέρθηκε πολύ. Ήταν πολύ διχασμένος μέσα του.

Μου δημιούργησε ένα μεγάλο διχασμό. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να τα στηρίζει ο γονιός. Το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά να έχουν επιθυμία. Πλέον δεν υπάρχει επιθυμία. Δεν σκεφτόμουν πως θα γεράσω ως ηθοποιός. Είχα πάντα μία απόσταση από τα πράγματα και δεν πίστευα πάρα πολύ στον εαυτό μου, ακόμα και τώρα. Πιστεύω πως υπάρχουν πιο δύσκολα επαγγέλματα από τα δικά μας. Δεν είχα ποτέ την αίσθηση πως, επειδή είμαι ηθοποιός, είμαι κάποια.

Πήρα το βραβείο, χάρηκα αλλά φοβήθηκα πολύ από τη δημοσιότητα. Δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ εύκολα. Θαυμάζω τους ηθοποιούς που χτίζουν σιγά σιγά κάτι. Εγώ έγινα από τη μία μέρα στην άλλη διάσημη και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ.

Υπήρχε ένας συντηρητισμός, γιατί εγώ σαν χαρακτήρας δεν ήμουν έτσι, αλλά υπήρχε ο διχασμός. ‘Ήθελα πολύ να δει ο μπαμπάς μου το έργο και με στεναχωρούσε που δεν το έκανε.

Ήμουν επαναστατημένη νέα. Δεν παντρευτήκαμε με τον άντρα μου, γιατί πήραμε το καπέλο της επανάστασης. Το ότι εξαφανίστηκα από τη τηλεόραση είχε να κάνει με την προσωπική μου ζωή. Δεν φοβήθηκα πως θα με ‘’ξεπεράσουν’’. Η επιθυμία μου για αυτή τη δουλειά είναι βαθιά και αληθινή».

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος



Μποζουκια Αθηνα