Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Κρυσταλλία και Πλατανιάς αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους

Χώρισε (και) η Κρυσταλλία, γεγονός που ανακοίνωσε μόνη της...

Εις θάνατον τα ΑμεΑ των στρατιωτικών μας!

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στα στελέχη των Ενόπλων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 09 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ: Αρχίστε από τώρα ένα πρόγραμμα στον οικονομικό σας...

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Καθίστε να σκεφτείτε επιτέλους σοβαρά τι στ’ αλήθεια θέλετε από τη ζωή σας. Απέναντι σε όλους αυτούς που σας επιβουλεύονται πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε αμυντικά. Φροντίστε να ανταποκριθείτε στις σημερινές προκλήσεις, που θα είναι πολλές.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε από τους συνεργάτες σας, φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στις επαγγελματικές επιλογές σας. Το παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί θα σας κάνει να αναρωτηθείτε πώς δεν είχατε καταλάβει τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε κατά μέρος τους συναισθηματισμούς, αν θέλετε να βγείτε αλώβητοι από κάποιες δύσκολες καταστάσεις. Αδιαφορήστε γι’ αυτούς που προσπαθούν να σας εκνευρίσουν, χωρίς να αγχώνεστε για το πώς και πότε πρέπει να αντιδράσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να γίνουν όλα πιο γρήγορα και συγχρονιστείτε με τους συναδέρφους σας. Δεν φτάνει ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, απαιτούνται επίσης επιμονή και υπομονή. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας καταπιέζουν.

ΛΕΩΝ: Προσαρμοστείτε στον εργασιακό χώρο με κάποιους συνεργάτες που δεν σας αρέσουν. Σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση, γι’ αυτό μην κινείστε υπογείως. Δεν χρειάζεται να κάνετε απαραίτητα παρέα με ανθρώπους που σας έχουν φερθεί άσχημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διώξτε από τη σχέση σας ό,τι είναι άχρηστο, ό,τι δεν χρειάζεστε και μαζί τις εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν χαμηλοί τόνοι. Κάντε κάτι για τον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό.

ΖΥΓΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή κάντε το ταξιδάκι που ονειρευόσασταν. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε τις επιθυμίες σας. Ηρεμήστε τον σύντροφό σας, που τον έχουν πιάσει αμφιβολίες και ανασφάλειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα νέα δεδομένα στην αισθηματική σας ζωή απαιτούν από εσάς μεγάλα πάθη. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά, αν βάλετε μπροστά την έντονη προσωπικότητά σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί σας φθείρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα αναζητήστε την ηρεμία του σπιτιού σας. Μη δείχνετε πάντα την εμπιστοσύνη σας σε άτομα που μόλις γνωρίσατε. Είναι προτιμότερο να μείνετε σήμερα στη ρουτίνα σας, παρά να διακινδυνεύσετε τα κεκτημένα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τηρήστε αποστάσεις, αν υπάρχουν κάποιοι από το περιβάλλον σας που σας εκνευρίζουν. Αν είστε κουρασμένοι ή αγχωμένοι, μην πάρετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις. Δείξτε προσοχή για να ξεπεράσετε κάποιες συγκεκριμένες δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με μοναδικό οδηγό τον συναισθηματισμό σας θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις. Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις σας να γίνουν ασήκωτο βάρος στην πλάτη σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον πιστεύετε ότι ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, κλείστε τον οριστικά προτού πάτε γι’ άλλα. Μην κάνετε πίσω στις αποφάσεις σας, επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας. Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...

«Φοβάμαι μην καταλήξω σαν τον Αλεξ»

Μνήμες από την υπόθεση ανελέητου bullying και δολοφονίας του...