Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το άγνωστο πρόβλημα υγείας του Γιώργου Λιάγκα: «Είχα 30% πιθανότητες να ζήσω»

«Δεν πήγα στην εκπομπή καθώς μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο και είχα 30% πιθανότητες να ζήσω»

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή τραγουδώντας ένα κομμάτι που της θύμισε την απώλεια του πατέρα της αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα της υγείας του.

«Είναι πιο δύσκολη η δουλειά που κάνει η Βανδή και η κάθε Βανδή που ένα τραγούδι μπορεί να της έχει πει κάτι, ή αυτή που κάνουμε εμείς που επί 30 χρόνια καθόμαστε εδώ και κάνουμε τους χαριτωμένους ενώ μπορεί να έχουμε χίλια προβλήματα; Για όλους όσοι κάνουμε αυτή τη δουλειά για 30 χρόνια επί 3 ώρες τη μέρα. Γιατί να στενοχωρηθώ για τη Βανδή και όχι για τον εαυτό μου; Είναι υποχρέωσή μου να το κάνω. Κάνω αυτή τη δουλειά 27 χρόνια και τα περισσότερα χρόνια, κάνω καθημερινές εκπομπές στην τηλεόραση. Είμαι από τους μακροβιότερους.

Έχω λείψει ελάχιστα. Έχω έρθει με πυρετούς, με αρρώστιες.  Έλειψα όταν με πήγαν με περιτονίτιδα στο νοσοκομείο και είχα 30% πιθανότητες να ζήσω και 70% να πεθάνω. Τότε η Φαίη Σκορδά ήταν λεχώνα, ήταν το πρώτο μας παιδί 10 ημερών.

Δεν μπορούσε να έρθει στη δουλειά. Ήμουν στο mega και επειδή έπρεπε να κάτσω 20 ημέρες στο νοσοκομείο. Έχω μία τομή 50 εκατοστά. Θεώρησα ότι δεν πρέπει να εγκαταλείψω την εκπομπή, βγήκα σε 10 ημέρες από το νοσοκομείο και ήρθα στην εκπομπή.

Και μία ημέρα, αισθάνομαι ότι γίνομαι μούσκεμα κι έχουν ανοίξει τα ράμματα. Φεύγω 11.30, με ράβουν ξανά με τοπική αναισθησία και γυρίζω και κάνω κλείσιμο εκπομπής. Μην μου λέτε να λυπηθώ για τη Βανδή, για τον εαυτό μου θα λυπηθώ».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα