Καινούργιου σε Μικρούτσικο: «Έχω ανάγκη να τους γλείψω για να με βοηθήσουν να είμαι εδώ που είμαι»

Έντονος διάλογος για τους δύο παρουσιαστές

Οι διαφωνίες και οι εντάσεις καλά κρατούν ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αφορμή στάθηκε ένα σχόλιο του Σταύρου Μπαλάσκα που προκάλεσε αμηχανία και στη συνέχεια ένταση ανάμεσά στους δύο παρουσιαστές.

«Θα μου επιτρέψετε να δώσω μία πληροφορία ακόμα; Είναι πάρα πολύ σοβαρή. Ο κύριος Μικρούτσικος όταν ήταν άρρωστος στο σπίτι του, έβλεπε την κυρία Καινούργιου και κάθε ημέρα έβαζε ένα τραγούδι, που θα ήθελα να μας το τραγουδήσει μία ημέρα: τι θα ήμουν αν θα σε έχανα, αν θα σε έχανα, αν θα σε έχανα. Θα ήμουν ένα κουτσουράκι τόσο δα μικρούτσικο», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

«Τέτοια λες και είσαι αναντικατάστατος. Αν δεν ήσουν φίλος μου, θα σου έλεγα γλείψε βρε μπαγάσα. Είναι φίλος μου, δεν του το λέω», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντάει: «Ανδρέα μου κανένας δεν με γλείφει γιατί δεν έχει ανάγκη να γλείψει. Ειδικά εμένα. Όλοι είναι ανώτεροι από εμένα εδώ».

Και συνέχισαν:

Α.Μ.: Άσε το να έχω άποψη. Ο καθένας πιστεύει αυτό που πιστεύει.
Κ.Κ.: Απλά όλοι είναι ανώτεροι από εμένα κι εγώ έχω ανάγκη να τους γλείψω για να με βοηθήσουν να είμαι εδώ που είμαι.


Α.Μ.: Γνωρίζω πολύ καλά το φαινόμενο γιατί περνώ πολλές φορές από χώρους και κολλάω.
Κ.Κ.: Αυτό προσβάλλει τους συνεργάτες μου.


ΑΜ.: Από χώρους… Μην το παίρνεις αυτό. Άσε ποιον προσβάλλει.
Κ.Κ.: Πάμε σε διαφημίσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αναστασοπούλου – Πανόπουλος: Τα ντουέτα, το κοινό πάρτι γενεθλίων και οι φήμες που φουντώνουν

Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Πανόπουλος φαίνεται πως...