Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Αμετανόητος ο «δράκος των Εξαρχείων»

Ο 23χρονος από τη Συρία, που είχε σπείρει τον τρόμο σε ανυποψίαστες γυναίκες, επιτέθηκε αυτή τη φορά σε δύο υπαρχιφύλακες μέσα στις Φυλακές Γρεβενών

Αμετανόητος εμφανίζεται ακόμη μία φορά ο «δράκος των Εξαρχείων», αφού εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα, ακόμη και μέσα από τις Φυλακές Γρεβενών, όπου κρατείται. Αυτήν τη φορά επιτέθηκε σε δύο υπαρχιφύλακες μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα, σπέρνοντας τον πανικό, με αφορμή ένα… κελί!

Ο 23χρονος Mohamed A. από τη Συρία, που είχε σπείρει τον φόβο και τον τρόμο πριν από μερικούς μήνες, καθώς είχε αποπειραθεί να βιάσει επτά γυναίκες σε περιοχές της Αττικής, αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο, ωστόσο παραμένει αμετανόητος, αφού όχι μόνο δεν τήρησε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, αλλά συνέχισε να επιτίθεται σε ανυποψίαστες γυναίκες στην περιοχή των Εξαρχείων, με σκοπό να τις βιάσει. Ως εκ τούτου, οδηγήθηκε και πάλι στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών, όπου φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο 23χρονος Mohamed A.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που διενεργείται βάσει πρωτοκόλλου στους κρατουμένους, ο 23χρονος επιτέθηκε σε δύο υπαρχιφύλακες. Ο λόγος, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν επειδή δεν ήθελε να μπει σε κελί σε πτέρυγα των φυλακών. Τελικά οδηγήθηκε κατευθείαν στο πειθαρχείο της φυλακής, ενώ φέρεται ότι ήταν και εριστικός απέναντι στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, επιδεικνύοντας συνεχώς επιθετική συμπεριφορά.

«Στις 12 Ιουλίου του 2023 με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών αποφασίστηκε να αποφυλακιστεί με δύο περιοριστικούς όρους: υποχρεωτική διαμονή στη δομή της Μαλακάσας και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα: κάθε 1η, 10η και 20ή ημέρα. Αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023 και στις 18 Νοεμβρίου επιτέθηκε σε ανήλικη στην οδό Βαλτετσίου, στα Εξάρχεια. Ακολούθησαν άλλες έξι επιθέσεις, με τα θύματα να δίνουν την ίδια περιγραφή, κάνοντας λόγο για έναν άνδρα ξανθό, με γαλάζια μάτια, μέτριου αναστήματος. Οταν συνελήφθη, στην πλατεία Κάνιγγος, ήταν και πάλι αμετανόητος, ενώ ζήτησε από τις δικαστικές Αρχές να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Η συμπεριφορά του και εντός της φυλακής δείχνει ότι δεν έχει σταματήσει να προκαλεί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, το σκεπτικό.

Στιγμιότυπο από επίθεσή του σε γυναίκα έξω από ασανσέρ

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για έναν νεαρό που είχε χαρακτηριστεί από τις δικαστικές Αρχές εξαιρετικά επικίνδυνος. Μάλιστα, όταν συνελήφθη, πριν από περίπου έναν μήνα, βρισκόταν σε παραλήρημα και έλεγε στους αστυνομικούς: «Τα έχω κάνει όλα και, όταν βγω, θα τα ξανακάνω». «Ήμουν στα χέρια σας τόσες πολλές φορές και όλες τις φορές ήμουν ελεύθερος. Και από εσάς (σ.σ.: τους αστυνομικούς) και από τους δικαστές» είχε αναφέρει ο «δράκος των Εξαρχείων» προσθέτοντας: «Φυσικά και είχα άνεση, φυσικά και ήξερα ότι δεν θα με πιάσετε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».