Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Βάσια Τριφύλλη: Για φαγητό με την κόρη της

Η Βάσια Τριφύλλη βγήκε για φαγητό με την κόρη της, Βερόνικα και πόζαραν για αναμνηστικές φωτογραφίες τις οποίες η κόρη της ηθοποιού δημοσίευσε στο facebook.

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

«Οι Πανθέοι»: Επιστρέφουν απόψε με διπλό, καθηλωτικό επεισόδιο

Όταν τελικά, η Μερόπη εντοπίσει τον Δημήτρη, θα τον βρει αλλαγμένο, θυμωμένο ενώ παράλληλα έχει προχωρήσει τη ζωή του

Στα νέα επεισόδια των «Πανθέων» το πάθος κυριαρχεί, οι παλιοί έρωτες δεν σβήνουν, η οργή και η απόγνωση ξεχειλίζουν, και η προδοσία είναι σε πρώτο πλάνο.

«Οι Πανθέοι» επιστρέφουν στον ΣΚΑΪ από την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 21.00 με διπλό επεισόδιο, με τους ήρωες να χαίρονται, να απογοητεύονται, να ερωτεύονται, να θυμώνουν, να προδίδουν, να ζουν όλες τις στιγμές στο έπακρο.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του Ιανουαρίου:

Η Μάρμω προσπαθεί να μην επιτρέψει στον εαυτό της να παρασυρθεί ακόμα μια φορά από τον Κίτσο και αποφασίζει να φύγει από τη Σύρο.

Όμως, ο Κίτσος δεν έχει πει ακόμα την τελευταία κουβέντα του. Οι δυο τους έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να ζήσουν τον έρωτά τους, αποκομμένοι από όλους και όλα, αυτή τη φορά στο νησί.

Ο Ανδρέας, ανυποψίαστος στην Αθήνα, περιμένει εναγωνίως το καθιερωμένο καθημερινό τηλεφώνημα από τη Μάρμω, ενώ δέχεται την επίσκεψη της Χρυσοστόμης όπου για πρώτη φορά δείχνει έμπρακτα ότι στηρίζει τη σχέση του με τη γυναίκα του και πιστεύει πια πως έκανε λάθος που τόσο καιρό εναντιώνονταν σε αυτήν. Παράλληλα, αντιστέκεται σθεναρά σε αυτά που του ζητάει ο Μεταξάς να κάνει ως Υπουργός.

Η Μερόπη προσπαθεί να εντοπίσει τον Δημήτρη και αναθέτει την έρευνα σε έναν ντετέκτιβ. Και όσο η Μερόπη ψάχνει, η Θάλεια αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με τον Στέφανο! Όταν τελικά, η Μερόπη εντοπίσει τον Δημήτρη, θα τον βρει αλλαγμένο, θυμωμένο ενώ παράλληλα έχει προχωρήσει τη ζωή του.

Η Δέσποινα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει το διαζύγιό της με τον πατέρα του Κίτσου, και να συνεχίσει τη ζωή της στο πλευρό του Σολδάτου. Όμως, ένα μυστηριώδες πρόσωπο από τα παλιά κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα για να την αναστατώσει και να ταράξει και πάλι τις ισορροπίες στη ζωή των Πανθέων.

Η Πέλλα αρχίζει να καταλαβαίνει πως ο Μαρμάρης δεν είναι αυτός που δείχνει, ενώ εκείνος αρχίζει να απλώνει επικίνδυνα τα δίχτυα του σε όλους τους Πανθέους.

Τέλος, ο Φάνης για να παραχωρήσει επίσημα το 10% της ΦΙ-ΠΑΝ στον Στάθη, του βάζει ως όρο να μάθει τι ετοιμάζει ο Βαλλίδης εναντίον του. Ο πόλεμος του Βαλλίδη με τον Στάθη ξεκινάει επίσημα.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα