Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου, 2026

ΣΚΑΪ: «Κόβουν» στη μέση την εκπομπή του Κώστα Τσουρού χωρίς προειδοποίηση

Ανατροπές φέρνει το τηλεοπτικό σκηνικό, με τον Κώστα Τσουρό...

Κατερίνα Καινούργιου: Προσκύνημα στον Άγιο Νεκτάριο στην Αίγινα με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Η Κατερίνα Καινούργιου, που διανύει τον 6ο μήνα της...

Αντιγόνη Μπάξτον: Κυκλοφόρησε το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή...

Κυκλοφόρησε το τραγούδι «Jalla», με το οποίο η Αντιγόνη...

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δεν γίνεται να συνεργαστούμε ξανά με την Ελένη Τσολάκη»

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Συγκινημένος ο Στέλιος Ρόκκος επιστρέφοντας στη σκηνή μετά την απώλεια του αδελφού του

Δύσκολες στιγμές

Ο κόσμος τού πήρε τον αφόρητο πόνο! Στον γνώριμό του χώρο, τη σκηνή, επέστρεψε ο Στέλιος Ρόκκος τη νύχτα του Σαββάτου προκειμένου να προσφέρει διασκέδαση στους Θεσσαλονικείς μαζί με τον καλό του φίλο και συνάδελφο Διονύση Σχοινά.


Λόγω της οικογενειακής του τραγωδίας, μετά τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, ο τραγουδιστής απουσίαζε από τα επαγγελματικά του καθήκοντα στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα, στη συμπρωτεύουσα. Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου το βράδυ, όμως, ο Στέλιος Ρόκκος ανέβηκε ξανά στη σκηνή και θέλησε να μοιραστεί δυο λόγια καρδιάς με τους θαμώνες του μαγαζιού που βρέθηκαν εκεί για να τον τιμήσουν με την παρουσία τους.


Ετσι, μέσα από τον λογαριασμό του νυχτερινού μαγαζιού στο Instagram, παρακολουθήσαμε όλα όσα εξέφρασε ο Στέλιος Ρόκκος από σκηνής στους θεατές του. «Αυτό χρειαζόμουν. Την αγάπη και την αγκαλιά. Αλήθεια, σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Πάρα πολύ! Δεν θέλω όμως να φύγω έτσι, θέλω να φύγω χαρούμενα με το φιλαράκι μου τον Διονύση (σ.σ.: Σχοινάς)»

τόνισε με χαμόγελο ο Στέλιος Ρόκκος, για να συνεχίσει το πρόγραμμά του. Υπενθυμίζεται πως ο 50χρονος Νίκος Ρόκκος, αδερφός του τραγουδιστή, ασχολιόταν επαγγελματικά με το ψάρεμα και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στη θαλάσσια σε περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά στη Λήμνο. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.


Ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς προκάλεσε θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και πρόεδρος της κοινότητας Καλλιόπη Λήμνου. Όταν έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, πολλοί φίλοι του τον αποχαιρέτησαν στα social media τονίζοντας ότι η θάλασσα που τόσο αγαπούσε τον πήρε κοντά της.


Οι στιγμές που βιώνει ο γνωστός τραγουδιστής φυσικό είναι να είναι πολύ δύσκολες από το πένθος. Μην ξεχνάμε ότι πριν από δύο χρόνια ο Στέλλιος Ρόκκος είχε χάσει από ανακοπή καρδιάς και τον αδερφό του Κώστα. Να τονίσουμε ότι ο Στέλιος Ρόκκος και ο Διονύσης Σχοινάς παρουσιάζουν στο Barbarella της Θεσσαλονίκης από τα τέλη Οκτωβρίου ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την αυθεντική διασκέδαση με λαϊκές, ποπ και ροκ πινελιές, και έχουν φέρει τη μουσική ανατροπή στις νύχτες της Θεσσαλονίκης.

Πάντως το κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής στη Θεσσαλονίκη με ανάρτησή του στα social media είχε εκφράσει τη στήριξή του στον Στέλιο Ρόκκο μετά την απώλεια. «Στην δύσκολη αυτή στιγμή όλοι εμείς στο Barbarella βρισκόμαστε δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο» έγραψαν και συγκίνησαν τους θαμώνες τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Λιονάκη: «Μου είπε να πουλήσω το εξοχικό για να δώσει τα λεφτά στον παπά»

Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα της Ναταλίας Λιονάκη που δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι η κόρη της είναι μοναχή.

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.