Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Λουκία Παπαδάκη: «Η Λάμψη ήταν σπουδαία δουλειά και βαριέμαι να σχολιάσω όσα ακούστηκαν»

«Η γραφή του Νίκου Φώσκολου ήταν πολύ χαρακτηριστική, έντονη και με πολύ καλά ελληνικά»

Η Λουκία Παπαδάκη γνώρισε μεγάλη επιτυχία με το ρόλο της στη σειρά «Η Λάμψη». Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφέρθηκε σε αυτή της τη συνεργασία.

«Δεν θα πω τίποτα για όσα ακουστήκαν για τη «Λάμψη», βαριέμαι πάρα πολύ. Έχουν περάσει 33 χρόνια από τη «Λάμψη» και έχουμε κάνει μία σπουδαία δουλειά για τα δεδομένα της εποχής.

Η γραφή του Νίκου Φώσκολου ήταν πολύ χαρακτηριστική, έντονη και με πολύ καλά ελληνικά. Ο Νίκος Φώσκολος είχε αγωνία για τις καιρικές συνθήκες και αν θα μπορούσα να έρθω στο γύρισμα αν χιόνιζε στο αεροδρόμιο. Του έλεγα “ό,τι κι αν συμβεί εγώ 8:30 η ώρα θα είμαι στο πλατό”», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Η σειρά «Ηλέκτρα» αποδεικνύει πολύ έντονα ότι δεν έχει συμβεί καμία τρομακτική αλλαγή στη νοοτροπία 50 χρόνια μετά δυστυχώς.

Θυμάμαι τα καλύτερα από τη συνεργασία μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήμουν πολύ τυχερή, γιατί ήταν μία εξαιρετική προσωπικότητα και σπουδαία συνεργάτης. Η μοναδική απαίτηση της Αλίκης ήταν να φοράει κάτι παντοφλάκια για να μην κουράζεται».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα