Άννα Κουτσαφτίκη: «Όταν ήμουν έγκυος τον έχασα και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ»

«Από όλο αυτό βγήκα με πίστη στον εαυτό μου, πίστη στον Θεό και δουλειά. Πάντα με βοηθάει η πίστη μου στον Θεό»

Η Άννα Κουτσαφτίκη έχει αγαπηθεί από το κοινό μέσα από το ρόλο της «Ξένιας» στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα της.

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν έχασα τον πατέρα μου. Ήμουν στην ηλικία των 30 περίπου, η οποία είναι ούτως ή άλλως μια μεταβατική περίοδος. Ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ γιατί ταυτόχρονα ήμουν και έγκυος στην κόρη μου. Οπότε δεν μπόρεσα να διαχειριστώ ούτε το πένθος ούτε και ακριβώς την χαρά της σύλληψης και τα λοιπά. Ήταν ένα πράγμα πολύ έντονο και περίεργο.

Διαβάστε επίσης: Αγνώριστη η Άννα Κουτσαφτίκη πριν από 18 χρόνια – Μελαχρινή έπαιζε στον «Αστυνόμο Μπέκα»

Μετά τη γέννα ήταν και οι ορμόνες και ήταν μια έντονη περίοδος για μένα. Αλίμονο όμως αν δεν περνάμε και από αυτές τις περιόδους. Από όλο αυτό βγήκα με πίστη στον εαυτό μου, πίστη στον Θεό και δουλειά. Πάντα με βοηθάει η πίστη μου στον Θεό. Από μικρή είχα ένα άνοιγμα προς τα πάνω. Δεν ξέρω, έτσι συνέβη από την μικρή μου ηλικία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.