«Σίγησε» ο «γερόλυκος» μπασίστας Στέλιος Μπουρούσης

Ακόμα ένας από τους «γερόλυκους» του ροκ, ο μπασίστας Στέλιος Μπουρούσης, ταξίδεψε, στα 70 του χρόνια, για την άλλη πλευρά του λόφου… Ο αγαπητός σε όλους μουσικός έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, στο Νοσοκομείο «Μεταξά», νικημένος από τον καρκίνο.

Με καταγωγή από την Καρδίτσα (συγγενής του άσου του μπάσκετ Γιάννη Μπουρούση), γεννημένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά, ασχολήθηκε από μικρός με τη μουσική και εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους μπασίστες της εποχής του ’70. Επαιξε σε διάφορα σχήματα και από το 1972 εντάχθηκε στο συγκρότημα Μέδουσσα, με τους Παύλο Πετρίτση (τραγούδι), Δημήτρη Καπράνο (πλήκτρα), Χάρη Πολλάτο (κιθάρα) και Νίκο Φραγκούλη (τύμπανα). Εμφανίστηκαν για δύο σεζόν στο On The Rocks, της Βάρκιζας, με τους Μάικ Ροζάκη, Τάκη Αντωνιάδη, Πάντυ, Πόλα, Διώνη, Πωλίνα, στο «Ζορμπάς», της οδού Αμερικής, με την Ερρικα Μπρόγιερ, τη Σίμπα, την Αγνή και την Μαίρη Αν, στο Καν Καν, υπό την καθοδήγηση του Μίμη Πλέσσα, επανήλθαν στο On The Rocks και στη συνέχεια σε διάφορα σχήματα ως «σέσιον» μουσικός.

Το 2008, το συγκρότημα επανασυστήθηκε με το όνομα Νόμος 4000, με τον Γιάννη Μπερμπεριάν στην κιθάρα (ο Χάρης Πολλάτος πέθανε στον Καναδά) και μέχρι πρόσφατα (προτού αρρωστήσει) το συγκρότημα εμφανιζόταν σε διάφορους χώρους, κάνοντας πια το χόμπι τους. Εμφανίστηκαν στον Πυρήνα, στις 1002 και Νύχτες, στο Καμπαρέ Βολτέρ και σε μια μεγάλη συναυλία στο Κύτταρο, όπου γιόρτασαν τα 40 χρόνια στο πάλκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό