Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Όταν χώρισα ήμουν σε κατάθλιψη τρία χρόνια»

«Χώρισα και με αυτόν τον τρόπο θα έχανα τη μισή ζωή του παιδιού μου»

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στο διαζύγιό της και στο πώς το αντιμετώπισε.

«Δεν ήμασταν ποτέ παντρεμένοι, δεν ήταν διαζύγιο. Όταν, όμως, χώρισα, ήμουν σε κατάθλιψη τρία χρόνια γιατί δεν χώρισα μόνο από τον πατέρα της Μελίνας. Χώρισα και με αυτόν τον τρόπο θα έχανα τη μισή ζωή του παιδιού μου. Στην Σουηδία τα μοιραζόμαστε τα παιδιά. Μία εβδομάδα είναι στον μπαμπά και μία στη μαμά.

Αναγκαστικά έπρεπε να είμαι πολύ στρατηγική και να φροντίσω αυτός ο άνθρωπος, ο οποίος ήταν καλός και χρυσός. Έπρεπε να γίνει ο καλύτερός μου φίλος. Δεν είχα άλλη επιλογή. Στην Σουηδία γίνεται αυτόματα η συνεπιμέλεια. Είμαστε μία πάρα πολύ πολιτισμένη και προοδευτική κοινωνία στην οποία όλοι αυτομάτως μοιράζονται την επιμέλεια των παιδιών».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Breakfast@star»: «Η παρουσίαση πρωινής εκπομπής ήταν κάτι τελείως μοναδικό και διαφορετικό. Ένα μικρό σοκ γιατί δεν είχα κάνει κάτι παρόμοιο. Μου έμαθε πάρα πολλά πράγματα, που δεν τα ήξερα καν.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου

Δεν νομίζω ότι ήμουν πάρα πολύ καλή στη δουλειά μου. Θυμάμαι ότι κάποιος μου είπε: κάνε λίγο τη χαζή. Του λέω πως γίνεται; Όχι (σ.σ. δεν θα το έκανα ξανά). Δεν μου ταιριάζει, θέλω να κάνω άλλου είδους τηλεόραση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.