Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω»

«Αϊ στο καλό όλοι»

Τον πόλεμο που κάνουν μέσω των social media τις τελευταίες μέρες στην Αθηνά Οικονομάκου σχολίασαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η όμορφη παρουσιάστρια αμέσως μετά την προβολή του σχετικού ρεπορτάζ θέλησε να αποκαλύψει πως και στην δική της πρόσφατη ανάρτηση δέχτηκε καταιγισμό από αρνητικά και προσβλητικά σχόλια.

«Αποφάσισα λοιπόν, Ανδρέα μου και θα το γυρίσω στο αυτοαναφορικό. Την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου του Τσαγκρίδη. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω να πάω με τον άνθρωπο που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί -τώρα αν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου θέμα κι αν έχω να πω κάτι, θα το πω εγώ- και βάζω ένα post στο Instagram.

Το τι άκουσα από κάτω, δε μπορείς να φανταστείς. “Πήγαινε παρακάλεσέ τον”, “είναι ντροπή σου”, “παρακάλα να σε παντρευτεί“, “είσαι για κλάματα” κι άλλα πολλά. Δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα σχόλια έχουν γραφτεί σε ένα post για ένα μαγαζί ενός ανθρώπου που στο μέλλον μπορεί να είμαι ξανά μαζί είναι δικαίωμά μου. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και σχολίασε: «Πολλές φορές, όταν βλέπουμε τέτοια σχόλια που έχουν ένα κουκούτσι κριτικής θα πρέπει να αναζητούμε τη δική μας ευθύνη. Εγώ έμεινα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και σε άκουσα να κλαίγεσαι συνέχεια για τη σχέση σου. Ήταν τι έβλεπα. Είδα έναν άνθρωπο σχεδόν να κλαίγεται και να παρακαλάει».

«Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι» απάντησε στο τέλος η γνωστή παρουσιάστρια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...