Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επέλεξε να φτιάξει στην κουζίνα της εκπομπής «Fay’s time» γιουβαρλάκια αλλά όχι λευκά αλλά κοκκινιστά. Μια συνταγή εύκολη και διαφορετική.

Δείτε τη συνταγή και την εκτέλεσή της

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος επέλεξε να φτιάξει στην κουζίνα της εκπομπής «Fay’s time» γιουβαρλάκια αλλά όχι λευκά αλλά κοκκινιστά. Μια συνταγή εύκολη και διαφορετική.


ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του espressonews.gr διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.
© 2007 - 2024 Espresso
Made by minoanDesign

