Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

«Φειδωλή» Αναστασοπούλου για την υπόθεση του Κολωνού

«Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη με όλο αυτό»

«Αν μπορούσα να εκφραστώ, ακριβώς όπως είμαι στη ζωή μου, θα έλεγα πολύ σκληρά πράγματα» ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες, όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό και την πρόταση της εισαγγελέως για απαλλαγή του βασικού κατηγορουμένου.

«Η αλήθεια είναι ότι νομικά ο βιασμός είναι πολύ δύσκολο -έτσι λέει ο νόμος- να αποδειχτεί, γιατί δεν υπάρχουν μάρτυρες. Και οι ίδιοι νόμοι λένε ότι δεν μπορούν να καταδικάσουν κάποιον για ένα τόσο σοβαρό έγκλημα, όπως είναι ο βιασμός, χωρίς σοβαρές αποδείξεις. Το ένα πράγμα αναιρεί το άλλο. Αυτό δείχνει ότι το σύστημα είναι φτιαγμένο με έναν τέτοιο τρόπο που αφήνει δυστυχώς τέτοια περιθώρια. Είμαι πάρα πολύ ταραγμένη με όλο αυτό. Μας θυμώνει πολύ αυτό, κάτι πρέπει να γίνει» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»