Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

«Θα με δικάσετε και από πάνω; Δεν φθάνει που πλήρωσα και δεν έκανα τίποτα...»

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας 36χρονος Κρητικός, ο οποίος πιάστηκε από τους αστυνομικούς με τέσσερα φιξάκια κοκαΐνης επιμελώς κρυμμένα στις κάλτσες του! Οπως κατέθεσε ο… ορεξάτος Κρητικός, την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε από το χωριό όπου μένει, στο Ηράκλειο, προκειμένου να αγοράσει κοκαΐνη για προσωπική χρήση.

Φτάνοντας σε γνωστή πιάτσα ναρκωτικών στο κέντρο της πόλης, συναντήθηκε με τον dealer, με τον οποίο προηγουμένως είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά και του είχε πει ότι θέλει να αγοράσει μια δόση. Προτού όμως αγοράσει, του ζήτησε να κάνει μια «γραμμή» προκειμένου να διαπιστώσει εάν είναι καθαρή. Αφού δοκίμασε, ενθουσιασμένος από την ποιότητα της «άσπρης», ζήτησε από τον dealer να αγοράσει μια δόση, εκείνος ωστόσο του απάντησε ότι δεν μπορούσε να αγοράσει λιγότερες από τέσσερις δόσεις, ενώ θα έπαιρνε και μία 5η δώρο, προσφορά του… καταστήματος.

Ετσι, αφού ο 36χρονος συμφώνησε, κατανάλωσε τη μία δόση επιτόπου και έκρυψε τις υπόλοιπες τέσσερις στις κάλτσες του. Καθώς όμως ήταν ξαναμμένος από τη χρήση και σε κατάσταση σεξουαλικής διέγερσης, του άνοιξε η όρεξη για… μασάζ. Αποφάσισε, λοιπόν, όπως είπε στην ανακρίτρια που τον κοιτούσε αποσβολωμένη από την ιστορία που σκαρφίστηκε για να πέσει στα «μαλακά», να πάει σε μασατζίδικο του Ηρακλείου για πληρωμένο μασάζ και ερωτικές υπηρεσίες, προπληρώνοντας μάλιστα την κοπέλα 80 ευρώ.

Στο παρά πέντε όμως της συνάντησης με την ιερόδουλη δύο άντρες της Δίωξης, που ακολουθούσαν πιστά τα ίχνη του φορώντας πολιτικά, μπήκαν στο μασατζίδικο προσποιούμενοι τους πελάτες και πέρασαν «βραχιολάκια» στον απογοητευμένο εραστή! «Θα με δικάσετε και από πάνω; Τι έκανα, δηλαδή; Δεν φθάνει που πλήρωσα την κοπέλα και δεν έκανα τίποτα…» είπε στους αστυνομικούς και ξεθύμανε. Μάλιστα, εκτός από αυτόν, μέσα στη μέρα οι άντρες της Δίωξης συνέλαβαν τον φίλο του 36χρονου και τον dealer που του πούλησε τις πέντε συσκευασίες κόκας. Πάντως, ο 36χρονος φέρεται ότι έπεισε πως η κοκαΐνη που είχε πάνω του ήταν για δική του χρήση και δεν προοριζόταν για πώληση.

Ετσι το πρωί της Τρίτης αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα, με τους εξής όρους: Του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, θα πρέπει να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ θα πρέπει να παρακολουθήσει και πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ. Ελπίζουμε το πάθημα να του έγινε μάθημα!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα