Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Άγιος έρωτας»: Ο Μαρκόπουλος κατηγορεί τη Χριστίνα για τον φόνο της Κατρίν

Ο Παύλος ετοιμάζει το πιο ύπουλο χτύπημα λέγοντας στον Νικηφόρο ότι η Χριστίνα σκότωσε την Κατρίν, και ο ίδιος απλώς της έδωσε άλλοθι στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας».

Σάρα Γανωτή: «Δε γίνεται reunion των “Στάβλων” γιατί λείπουν πολλά πρόσωπα»

Η Σάρα Γανωτή γνώρισε μεγάλη επιτυχία με τον ρόλο της Σκαρμούτσου στη σειρά «Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη».

Τερλέγκας – Καψάλης – Σερέτη -Τσίκος: Πρεμιέρα στις 12/12 στο «ROX»

Ο Βασίλης Τερλέγκας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Καψάλη, την Εβίτα...

Το «GNTM» παίρνει «φωτιά» – Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το ριάλιτι...

Τη στιγμή που συζητιέται ήδη η δημιουργία ενός νέου κύκλου από το ριάλιτι μοντέλων «GNTM», το φθινόπωρο του 2026 στο Star, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στη σοβαρότητα που έχει αποκτήσει το παιχνίδι, καθώς πλησιάζει ο τελικός του τις γιορτές.

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Η σχέση των δύο πρώην παικτών του «Survivor» εξελίσσεται σε... σίριαλ

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά. Οι εξελίξεις στη σχέση των δύο πρώην παικτών του «Survivor» εξελίσσονται σε… σίριαλ.

Οπως έγινε γνωστό μέσω της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα από τον Δημήτρη Μακαλιά, που είναι πρώην συνεργάτης και στενός φίλος της Μαρίας Αντωνά, ο ποδοσφαιριστής και η ραδιοφωνική παραγωγός συμβιώνουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη, προσπαθώντας να βρουν τις ισορροπίες τους και να αφήσουν τον χρόνο να κυλήσει. Το βράδυ του Σαββάτου, ωστόσο, ο Αρης Σοϊλέδης φάνηκε να περνάει και με τους φίλους του καλά στην πρώτη του βραδινή έξοδο μετά τον χωρισμό του.

Οπως αποκαλύφθηκε μέσω των Instagram stories του, o ποδοσφαιριστής γλέντησε με το live πρόγραμμα του Νίκου Απέργη, έχοντας δίπλα του τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και παρέα άλλων φίλων. Πάντως, το εν λόγω γλέντι τού βγήκε… ξινό, αφού την επόμενη μέρα είχε ένα ατύχημα! «Και φυσικά η κατάρα συνεχίζεται. Αλλο ένα τουρνουά padel. Ρακετιά από τον συμπαίκτη μου μας άνοιξε το κεφάλι. Γενικά, μια χαρά, όλα πάνε τρένο» σχολίασε σε βίντεο που πόσταρε στα social ο Σοϊλέδης.

Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά εμφανίστηκε πιο sexy από ποτέ στην πρώτη έξοδό της μετά τον χωρισμό τους. Φορώντας ένα «καυτό» σορτσάκι η ραδιοφωνική παραγωγός εθεάθη μαζί με την κολλητή της Αντιγόνη Ψυχράμη (σύζυγος του Δημήτρη Μακαλιά) να διασκεδάζουν σε άλλα μπουζούκια, συγκεκριμένα στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα