Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου, 2025

Το αντίο του Σπύρου Μπιμπίλα στον Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε τον Αλμπέρτο Εσκενάζυ ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

Η ελληνική εταιρεία Balloon Fire που κάνει κάθε γιορτή έκρηξη χαράς!

Όταν σχεδιάζετε μια εκδήλωση, είτε πρόκειται για έναν γάμο,...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη...

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

«Τελικά, υπάρχουν προβλήματα και στον παράδεισο»

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που δόθηκε στα media το απόγευμα της Παρασκευής 26 Απριλίου, να έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στα στέκια της showbiz, ωστόσο, φαίνεται πως η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος περνούσαν κρίση στη σχέση τους από πολύ νωρίτερα και προσπαθούσαν να την ξεπεράσουν.

Φίλιππος Μιχόπουλος και Αθηνά Οικονομάκου

Σε μια εξομολογητική συνέντευξή της στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2023, η ηθοποιός είχε μοιραστεί λεπτομέρειες για τις δύσκολες στιγμές στον έγγαμο βίο της με τον επιχειρηματία. «Περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και έπειτα από κάποια χρόνια. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία. Εβαζα τα όριά μου, έλεγα τα θέλω μου, ζητούσα, και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει και ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας. Να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς και νομίζω και μετά και με τη σχέση μας. Δεν γίνεται αλλιώς πια… Νομίζω δεν είναι τυχαίο που το μεγαλύτερο ποσοστό από τα ζευγάρια χωρίζουν, που πολύ εύκολο τα παρατάνε. Δεν είναι απλό να κρατήσεις μια σχέση» είχε πει χαρακτηριστικά, δίνοντας από τότε ένα σημάδι ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν πήγαιναν τόσο καλά. Οπως είχε παραδεχτεί, μάλιστα, η ίδια, με τον Φίλιππο είχαν επισκεφθεί και σύμβουλο γάμου.

Στιγμιότυπο από τον γάμο του Φίλιππου Μιχόπουλου και της Αθηνάς Οικονομάκου στη Μύκονο

«Βοηθάει πολύ η θεραπεία ζευγαριών. Θεωρώ ότι στηρίζει μια σχέση αυτό το πράγμα και το χρειάζεται πολύς κόσμος. Πρέπει να το θέλεις πολύ, πρέπει να προσπαθείς πολύ, πρέπει να το αγαπάς, πρέπει να αγαπάς τον άλλον και τη σχέση σου και την οικογένειά σου και να θες να στηρίξεις μια οικογένεια ενωμένη. Γιατί το να είσαι οικογένεια και να ζεις σε ένα σπίτι και απλά να συνυπάρχεις δεν έχει κανένα νόημα, για τα παιδιά ίσως είναι και χειρότερο, εγώ πιστεύω» είχε συμπληρώσει τότε η ηθοποιός, με τα λόγια της να δείχνουν σήμερα πως το πρώην, πλέον, ζευγάρι, το… πάλεψε να γλιτώσει το διαζύγιο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Από την άλλη, ο Φίλιππος Μιχόπουλος, πριν από περίπου ενάμιση μήνα, την ημέρα των γενεθλίων της Αθηνάς Οικονομάκου, είχε δημοσιεύσει στο Instagram μια φωτογραφία της με θερμές ευχές. «Χρόνια πολλά στην πιο συγκλονιστική, ακατέργαστη αγάπη μου!» είχε γράψει ο επιχειρηματίας στο post, που δεν πρόδιδε σε καμία περίπτωση ότι το ζευγάρι όδευε ολοταχώς προς το τέλος της δεκαετούς πορείας του. Ωστόσο, όταν έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου τους, ο ίδιος διέγραψε την εν λόγω ανάρτηση και κατόπιν έκανε ιδιωτικό τον λογαριασμό του.

Ρομαντικό «κλικ» από τον γάμο τους

Στο μεταξύ η Αθηνά Οικονομάκου άλλαξε το status της προσωπικής της ζωής στο Instagram, αφαιρώντας το όνομα του πρώην συζύγου της από το προφίλ της. Η ίδια, πάντως, δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τα αρνητικά σχόλια στα social media, με αρκετούς χρήστες να την ειρωνεύονται για τη fake δημόσια εικόνα που παρουσίαζε μέχρι πρότινος για τα προσωπικά της. «Τελικά υπάρχουν προβλήματα και στον Παράδεισο» της έγραψε κάποιος. «Ολα για το θεαθήναι» σχολίασε άλλος. «Τουλάχιστον τώρα δεν θα ζηλεύουν τον γάμο σου όσοι κάνουν σχόλια που δεν σου αρέσουν. Να πω ότι λυπήθηκα, ψέματα θα είναι» ανέφερε ένας τρίτος.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Έφυγε από τη ζωή ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ

Ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών. Ο καταξιωμένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.



Μποζουκια Αθηνα